Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČKA rukojmím v osobním sporu

Každá organizace, ať už se jedná o jakoukoliv, má svého prezidenta, aby ji reprezentoval, hájil její zájmy a dbal na dodržování společně přijatých pravidel. Jen té naší se to hodně nepovedlo!

 
V poslední době jsme si zvykli na ledasco a mnozí se smířili s tím, že už to horší být nemůže. Jak však praví jedno staré přísloví - "nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř". Jen těžko si lze představit, co horšího by ČKA za daného stavu ještě mohlo potkat a ejhle!
 
Není žádným tajemstvím, že po skončení posledního dostihového dne došlo v hospodě ke kontaktní výměně názorů, ve které byl aktivně zapojen náš prezident. Krátce po incidentu se vyrojily spekulace o nutnosti disciplinárního trestu, nad kterým všichni jen mávli rukou, protože se jim zdálo toto řešení nelogické. Jak také jinak, působnost kompetence dostihových orgánů končí zveřejněním výsledku posledního dostihu, proč by tedy měla soukromý hospodský spor řešit nějaká komise?
 
Počátkem týdne kdosi vypustil na světlo světa informaci : "jestli do 18.srpna nebude vynesen trest zákaz startu na 18 měsíců a pokuta 50 tisíc korun pro druhého účastníka incidentu, nebude se běhat". Tato informace se nám zdála naprosto absurdní, ale bohužel ji potvrdila zpráva o sestavení disciplinární komise ve složení: Mgr. Karel Kadlec, JUDr Lubomír Rokyta a Jiří Šplíchal. Jinými slovy, naše ČKA se stala rukojmím v rukách vlastního prezidenta, což je naprosto neslýchané.
 
 Ještě pozoruhodnější je fakt, jakým protiprávním způsobem byla za tímto účelem sestavena výše jmenovaná komise. V zápisech z pouhých dvou schůzek VV si můžeme přečíst, že disciplinární komise nebyla jmenována, protože na návrh Jiřího Svobody ji bude na každý konkrétní případ vždy jmenovat VV. Koho má v tomto případě na mysli, když Michal Kalčík ani JUDr Klára Jelínková, kteří byli do VV řádně zvoleni VS, nebyli k tomuto rozhodnutí přizváni? Kdo tedy tento účelový akt pomsty sestavil a na základě jaké pravomoce?
 
Vážení přátelé, tady už končí veškerá legrace! Prezident se pere na veřejnosti, lže nám všem do očí, nerespektuje žádná pravidla (doslova: "mě to nezajímá") a na dovršení všeho nás vydírá. Co si zaslouží takový prezident?
 
 
TCA
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

borůvka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

Aleno napiš proč vadí Svoboda, to že vyhodil Patrika je přece jádro tvé nenávisti. Jinak byste byli největší kámoši.

Nic proti Patrikovi, paradoxně mu to i pomohlo.

Alena - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

tady je někdo jelito, co? Plácáš nesmysly. Patrika nikdo nevyhodil, odešel sám, i když o dost déle, než mu pár lidí doporučovalo, ale to sem nepatří. Podrobnosti můžu vylíčit osobně, klidně za mnou přijď, když tě to tak zajímá.
Co se týká Jiřího, tak je ta otázka položena úplně blbě, Svoboda jako jedinec totiž vůbec nevadí. Žádný osobní problém s ním nemám (nevím kdes sebral nenávist?)a normálně komunikujeme. Na bázi profesionální (tím myslím vedení provozu) je to však katastrofa, vadí to co dělá nebo leckdy nedělá, či máš snad pocit, že je tady všechno v pořádku? Mělo by se snad mlčet? Já nikde nevykřikuju, že mě nic nezajímá, že to bude tak, jak chci já, protože já to tady platím! Touto jeho oblíbenou větou tím pádem bere všechno na sebe, protože "tomu tady velí". Říkám nahlas jen to, co jiní říkají potichu a čeho mají všichni plné zuby. Potichu jsem se snažila říci Jiřímu dost věcí dost dlouho, ale on na potichu neslyší. Je spousta věcí, které nevíte a které se tady prezentovat nedají a taky je tady prezentovat nebudu, takže mě úplně klidně mějte za co chcete. Nebude to trvat dlouho a dost věcí se objasní.
Takovým nesmyslem, co se tu snažíte tvrdit, může argumentovat jen ten, kdo nemá čisté svědomí a pomyslnou "vinu" potřebuje někam odchýlit.
Kdyby dal Patrik na mě hned, tak zůstal ve Švédsku už když tam byl s Lexusem a kde dostal taky slušnou nabídku, ale připouštím, že tady to má asi ještě lepší. Všechno má svůj čas.
Co se týká Jiřího, osobně mi ho je docela líto, protože ho zaslepuje ješitnost a neřídí se mozkem. Já vím, že ho tam má, ale bohužel ho nepoužívá. Jiří má docela štěstí ve hře, ale v téhle sáhne vždycky vedle a to není dobrý.
Víc k tomu říct nemůžu.

členská základna - Re: Re: j.k.

Ale z čeho ty obavy? Prezident přece své počínání garantoval přede všemi slovy "za tím si stojím", není to snad srozumitelné? Dalo by se předpokládat, že ví, co říká. Když operuje soudem na straně jedné, mohl by se tam také ocitnout na straně druhé.

jaro - Re: Re: j.k.

Si blázen, ten uspořádá deby i když si bude muset půjčit od Home Creditu!!

Trenér a jezdec - Když se dva perou, třetí se směje

Hádejte kdo je ten třetí a přežije všechny prezidenty? Až se Frantíci dozví, že nejsou vyplaceny dotace za francouzské dostihy, to bude srandy. A co teprve kdyby se provedla hloubková kontrola účetnictví, to by se páni kontroloři divili. Hlavně , že jsou dotace na vedení plemenné knihy, a kdy jste ji naposledy viděli. Jenom ať nedělá kontrolu naše revizní komise, ta nikdy nic nenajde. Kolik se vlastně vyplácí managerovi, jaké má proplaceny cesťáky a telefony, nebo je to tajné ? Kam jsme to až došli !

Pepa - Re: Když se dva perou, třetí se směje

Jsem take zvedavy kdy se dostanou prukazy koni narozenych v roce 2010.Podle vsech co jsem se ptal by mely byt u majitelu techto koni mesic po jejich ocipovani a odberu krve.Kde mame take chovatelskou komisi aby se potom ptala a branila chovatele.

C.I.A. - Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

CHovatelská komise se vyšťavila při pořádání štvanice na Vojáčka, terazky sbírá síly.

taky chovatel - Re: Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

Von te Šplouch o tom chovu ví jenom to že jeho děda a táta chovali cca 1 koně, Koloušek neví vůbec nic a pan vševědoucí mistr v chovu nedokázal vůbec nic. Zásoboval koňmi po Happy Crown JACOM s.r.o Holešov.( Nutné porážky)

pepa - Re: Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

To je pekny,ale bez prukazu je nesmis ani nekam dovest a ani prodat.Kdo je zvedavej kdyz jim reknes ze prukaz je mozna u CKA.to se vsichni ted vysmejou.

majitel - Re: Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

Stalo se módou pořádat neustále na někoho nějaké hony_ Loman, Vojáček, Kalčík, Škobis... všechny suspendovat! aby pak mohli vyhrávat Svoboda a Pokorná, ti nejlepší a nejzasloužilejší z nás!

fanoušek - Re: Re: Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

Kdyby měla paní Dr. trochu slušnosti a charakteru , tak v prvé řadě suspenduje sebe a uklidí se hodně daleko. Co se týká svobody, tak u něho je to hloupost, protože dodnes nepochopil, že je v celém dění asociace jenom loutka. Kdyby se zbavil paní Dr.a svého JÁ,JÁ,JÁ, a začal jednat s lidma, kteří to myslí s tímto sportem dobře a rozumí tomu, nikdo by ho nenapadal a vypadalo by to jinak.

detektiv - Re: Re: Re: Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

Ze zdrojů blízkých sekretu ČKA mám informaci, že pí. Dra. nezahálí a pilně připravuje kampaň proti Kalčovi a koni Peter Pan, kteří si troufli ji porazit - po protestu u zeleného stolu. A to Dra. nepromíjí. Takže se můžeme těšit...

majitel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

To není možné, já myslel že již balí kufry a zametá v účetnictví.

Boží mlýny - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

Já myslel že boží mlýny fingovaného dopingu domlely, když Henri zacválal v Derby, ale zdá se že se mele mnohem pomaleji.

majitel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

Lidi, vždyť ona je v jádru "hodná žena",takových mnoho nenajdete.

olajehfpOIAHF - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

jÁ BYCH JI DOMA TEDA NECHTĚL

majitel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když se dva perou, třetí se směje

A proč ne, vždyť ona vše zařídí , vyřídí, je laskavá , příjemní, ochotná , mírumilovná a hlavně bez ní to nejde.

člen ČKA - Co dál?

Po kopancích, ranách bičem a fingovaném dopingu došlo na facky, co bude dál? To hlavní však jde jako vždy stranou. Na petici nikdo neodpověděl, Valná hromada a už ani VV se nesešly, jen se kují pikle, hrozí se soudama.... a prostý člen asociace tupě čeká, co bude dál. Bude se běhat?, v Chuchli (Slušovice se uklázaly z trvalého pohledu jako neperspektivní)?, jak často?, co peníze? co příští rok? Ticho, mocní mlčí, své - možná - vědí kjen informovaní kolaboranti.

---, - Re: Co dál?

Kolaboranti jsou informováni zcela určitě,je velice pravděpodobné, že něco vymýšlejí a chystají pro ještě pevnější uchopení moci. Valná hromada by momentálně asi mnoho nevyřešila, není co konkrétního nabídnout, VV je záležitost tří osob, zbývající dva se můžou třeba stavět na hlavu, nic nezmůžou, kontrolní otázka soudruzi==JAK Z TOHO VEN?

Sociolog - Otevřete oči

Tak jsme si zase přečetli komentář nejchytřejší členky VV, která už ale 3/4 roku spí a nedělá nic jiného, kromě vedení štvavé kampaně proti ostatním členům VV. Vážení přátelé, tato dáma lže. Sestavování Disciplinární komise ke každému jednotlivému případu byla zavedeno právě na návrh této osoby. Taktéž v důsledku jejího "mytí si rukou" byla sestavena Disciplinární komise v uvedeném složení, protože paní doktorka, přestože jednací řád VV je opět z její dílny, tento jednací řád sama nerespektuje a v poskytnuté lhůtě se k věci nevyjádřila. Zřejmě se domnívala, že se podaří věc "zamést pod koberec", jako tomu bývalo v dobách kdy vedla Disciplinární komisi ona. Právě tato osoba zlegalizovala fyzické tresty v klusáckém sportu. Pro připomenutí, pro ty co chtěli zapomenout, se jednalo o bičování jezdce Dobrovolného, fyzické napadání Kadlece a vyhrožování Rokytovi, které paní doktorka tak profesionálně shodila ze stolu, když chránila zájmy spřízněných osob. Možná jste zapomněli, že Klaubenschalk dostal 2 dny, Lomanovi bylo napadení u stájí odpuštěno a když měl dostat trest za vyhrožování, tak raději odstoupila. Věřím, že to každému dojde, až přijde řada právě na něho. Kdo je teď na řadě?