Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odpověď prezidenta ČKA

Jindro,

 Přečetl jsem si dopis,který jsem obdržel 8.2. od TCA. Vzhledem k tomu, že má slušnou formu a dané dotazy jsou logickým vyůstěním postoje tebe a tvých soukromých iniciativ,

pokusím se ti v tomto duchu odpovědět. Mimořádnou VH jsem nesvolal, protože tak jak jsem uvedl v otevřeném dopise na podzim ztrácela smysl a nebyl nikdo včetně tebe, který by si myslel něco

jiného. Vzpomeň si i ty sám jako iniciátor jsi potvrdil odklad termínu konání VH před zahájením následné dostihové sezóny.

 Další dotazy jsou směřovány víceméně k zajištění dostihového provozu a změn legislativy fungování ČKA. Zkrátím to. Všechny problémy s tímto spjaté mají společného jmenovatele a to finanční zajištění. I přes systematické poškozování dobrého úmyslu vedení čka změnit zkostnatělý systém fungování lidmi a soukromými iniciativami, placenými bývalými strukturami,jež dlouhá léta systémově likvidovali klusácký sport jsem vždy dodržel co jsem řekl a to hlavní co sport potřebuje„finance“jsem do sportu sehnal. V tomto období probíhají tvrdá jednání s hlavním sponzorem, který teď vytahuje to čeho jsem se obával nejvíce, „Co to ti novináří publikují v odborných časopisech a na internetových stránkách,tenhle spolek máme podporovat finančně? Jirko i když jsme kamarádi tak takhle ne!“. Myslím,že tato přímá řeč hovoří za vše. V takové atmosféře by už jiní dávno odstoupili a věř,že kdybych viděl před sebou někoho jež by byl schopen pokračovat v dnes optimálně nastaveném systému s radostí bych ho podpořil. Bohužel strýček z ameriky ještě nepřiletěl.

Závěrem chci podotknout,že nyní probíhá připomínkování termínové listiny a tvrdá jednání s centrálním závodištěm o optimalizaci nákladu budoucí spolupráce. Pokud by ses chtěl zapojit do tohoto kolotoče,rád tě přijmu a podpořím. Koneckonců na valné hromadě budeš mít prostor přesvědčit ostatní členy o správnosti svých kroků a tvého působení v tomto nádherném sportu.

                                                                                                                                                                                            Hezký den Jirka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Filip Lajner - Re: Re: Pán Bůh s námi a zlé pryč...

Rákosníčku ty jsi ale vůl.....
Jirko ted už je mi všechno jasné a mohu vesele utrácet za krmení a mrznout venku v sulce.Už se na vás,na všechny těším na valném shromáždění.Určitě štastně poklábosíme !!!

kyzacek - Re: Re: Pán Bůh s námi a zlé pryč...

Rakosnicku, kdyby ses dokazal oprostit od urazek a invektiv, mohla se o tebou nastinenych otazkach vest debata: Proc se vubec, pri soucasnem nedostatku penez a otaznicich nad nasledujici sezonou CKA veletrhu zucastnila? Jake byly naklady na nasi prezentaci a jaky prinos pro CKA mela? Kdo vybiral nasi delegaci a na zaklade jakeho klice?

Alena - Re: Re: Pán Bůh s námi a zlé pryč...

Ahoj Karlíku,
sice nejsem povinná se Ti zpovídat, ale pro Tvůj klid v duši malou informaci - v Paříži jsem byla pouze soukromě na základě osobního pozvání a Tebe to nestálo ani korunu. Kdybys nebyl osel, mohl jsi tam jezdit jako představitel ČKA sám na pozvání organizace UET, která zve každý rok vedoucí představitele jednotlivých členských zemí.

pesimista - otázka

A kdy ta valná hromada bude ? Nebo to zase nějak okecáš slibama ? To víš asi jenom ty a tvůj stínový našeptávač. Ale raději to nesvolávej, nebo ti dá zase někdo přes hubu.

čtenář myšlenek - "nebyl nikdo včetně tebe, který by si myslel něco jiného"

Názorná ukázka prezidentovy nadpřirozené schopnosti - náhledu do myšlenek nás všech, prostých členů asociace