Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na striptýz do Jupiter clubu


 

Tento týden proběhla klusáckými kuloáry věta, která naše životy s koňmi posouvá tak blízko nám již dobře známé divadelní hře - Ivánku kamaráde.

 

 

Vyšla z úst našeho kamaráda Karla: „…tak jestli bude ta valná hromada usnášeníschopná, tak vám tam klidně udělám striptýz!“

 

 

Na základě této nabídky by se zdálo, že účast bude bohatá, protože nabízený program je bezesporu diváckým tahákem, avšak reálná prognóza vyplývající z Karlovy věty nám rozkrývá skutečný stav věcí.

 

 

Již místo konání nám jasně signalizuje, že „Svobodova vláda v demisi“ nehodlá dát klusáckému sportu příležitost k nadechnutí a na rozdíl od minulého roku, kdy byl celý VV ČKA tak smutný ze skutečnosti, že s nimi nikdo nepřijel diskutovat, letos jak se zdá je opak pravdou.

 

ČKA se obává, že s nimi někdo přijede diskutovat a uvědomuje si, že tato skupina je od loňska podstatně početnější, protože současné vedení ČKA si vyrábí nepřátele jak na běžícím pásu.

 

 

Důvodů, které začínají vidět i ti, kdo byli dodnes slepí, je každý týden bezpočtu.

Sám se domnívám, že bohatě stačí fakt, že klusácký sport je v největší historické krizi a vedení odpovědné za tento stav musí s ostudou odejít

 

 

K mému údivu ne všichni byli stejného názoru, ovšem zasáhly je mnohem přízemnější fakta: ČKA opět nevyplácí výhry, vypisuje dostihy pro tři koně, pro Svobodu plus jednoho kamaráda, vypisuje dostihy pro dva (Svobodovy) Francouze, vypisuje dostihy na VIP Hipodromu v Trabanticích, který se nakonec v den rozjížděk derby ukáže černým staveništěm se stožárem elektrického vedení ve středu dráhy.

 

 

Neumím si představit výmluvnější důkaz toho, že se nacházíme v rukou šílenců a podvodníků.

 

Neočekáváme pochopitelně nic a odvolávám se na zdravý rozum, že takto nekompetentní vedení ČKA odstoupí a odejde, již z toho prostého důvodu, že se jedná o vedení, které nezvládá své úkoly, nepořádá dostihy. Potud by se jednalo pouze o liknavost a nekompetentnost, ale jedná se o vedení, které škodí, mstí se a klade překážky do cesty organizaci, která má zájem na pořádání dostihů.

 

Klusáckému sportu, tedy naší společné věci, rozhodně nepomůže protahování tohoto absurdního koma.

Jedna věc je nesporná - pokud tato „vláda odborníků“ neodejde okamžitě a pokusí se znemožnit regulérnost VS, bude odejita v nejbližší budoucnosti bolestivějším způsobem. Jiná možnost neexistuje.  

 

Bylo by dokonce korektní ze strany ČKA vyrozumět nás, zda hodlá VS bojkotovat ve snaze o vlastní záchranu na úkor dostihů, a pokud nikoliv, zda je připravena nést následky. Domnívám se, že by nebylo od věci oznámit, zda je ochotna dát k dispozici svoje funkce, což je, a to není potřeba zakrývat, jediným bodem programu.

 

Obecné pohnutky jsou jednoznačné. Chceme v zimě začít trénovat a mít garance, že tato práce nepřijde vniveč a bude zúročena na chuchelském závodišti na základě včasné termínové listiny.

 

 

Tu je Čeklus schopen garantovat, ovšem podrobnosti později.  


Martin Vlasák

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Popelka - Vzduchoprázdno

Tak nejenže letos dělají koně Sodomy kvalifikaci ve vzduchoprázdně, teď se tam již i exportují!

Petr - Valné shromáždění

Nikde na stránkách ČKA jsem neviděl program valného shromáždění. Kdo to bude řídit?Zase JUDr Držte Huby z Bílovce? Proč na stránkách ČKA není seznam členů?
Dostih po dvouleté francouzkého chovu může být i pro věrného kamaráda HP.

Jirka - Re: Valné shromáždění

Program valného shromáždění: 1. zahájení, 2. konstatování že shromáždění není usnášeníschopné, 3. závěr. Počet členů bude přesně takový, aby shromáždění nebylo usnášeníschopné. A držte všichni huby.

Helena - Re: Valné shromáždění

Seznam platně přijatých členů ČKA je volně k dispozici v sekretariátu a proč by měl být ještě na stránkách?

Bobo - Re: Re: Valné shromáždění

Ty si děláš kozy ? Vždy jsi dělala seznam , podle toho jak jsi potřebovala.

Helena - Re: Re: Re: Valné shromáždění

A vy nějaký platný seznam máte k dispozici, že to tak víte?

Petr - Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

No on asi žádný platný seznam neexistuje, protože členy by mělo přijímat valné shromáždění. A né Pokorná a spol..

Markéta - Re: Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

Takže když jsem majitelkou od letošního roku, tak ještě nejsem členem ČKA? To budu až po valném shromáždění?

BOBO - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

Milé děvče, v naší ČKA, podle výkladu pí Pokorné, jsou členy všichni aktivní lidé ať již mají koně , nebo ne. Stačí jen jednou, za rok mávnout praporkem při dostizích a jseš členem ČKA. Dokonce můžeš být členem i v případě, že jseš vlastníkem dřevěného klusáka, ale musíš se aktivně na něm houpat.
Je smutné, že o dění ČKA rozhodují lidé typu funkcionářů, kteří koně nemají, a za jejich služby se jim slušně platí.

---, - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

Bravo, velice pravdivě vystiženo, ale stanovy jsou v tomto případě pravděpodobně nejasné, nutno změnit i se stávající vládní garniturou.

Koňadra - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

Dle stanov členy přijímá valné shromáždění. Na tom není nic nejasného. Nejasný je jenom seznam členů.
Už jste pro něj někdo byli?

Vorel - Re: Re: Valné shromáždění

Byl jsem si pro seznam, paní doktorka ho napíše až v pátek, takže tam není. Je tam ale faktura od Svobody na 4mega, tak doufám, že už všichni vybíráte vkladné knížky.

Barel - Re: Re: Re: Valné shromáždění

Možná nejvyšší čas poslat ČKA pod kytky. Stejně nikomu už nic nezaplatí, protože na to nemá!!!
A Svoboda má jako poslední v ruce Černého Petra:-)))Smůla. Ale nakonec si to zaslouží, né? Konec diktatury Pokorná - Svoboda - Šplíchal a Kadlec. Doufám, že to pochopí každý. Přijeďte všichni na Valné shromáždění a konečně zrušme ostudu jménem ČKA.

111 - Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

podle posledních zpráv ČKA letos nedostane státní dotace.Všicjni,kterým asociace dluží z derby apod.dostanou na konci roku max.novoročenku podepsanou od Heleny

Tonda - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

Stanovy se členy co jednou mávnou praporkem jsou dílem Jirky Balcara.

mmm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

Rozdíl mezi Balcarem a Svobodou není žádný. Na co šáhnou , to sku... ! A ještě jsou přesvědčeni o tom , že mají pravdu, ale každý tu svou.

pavla - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

mmm - můžete mi říct, co skur... p.Balcar? Snad že jeho zásluhou (a jeho kolegů z ČKS) začaly letos opět klusácké dostihy v Chuchli?

mmm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

Už se probuď !

? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

A Ty se zase uklidni!

---, - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valné shromáždění

Vzpomínám, kolik bylo dostihových dnů za J.Balcara, co koní na startce, jak byly vypláceny výhry, to mluví za vše!!! Myslím, ža je tuto srabárnu nutno ukončit a začít znovu s novým týmem, který není profláknutý jako současný, dost bylo intrik, nikam to nevede, leda tak do p..... !