Jdi na obsah Jdi na menu
 


Už je to tady…

Po nekonečném čekání už máme konečně jasno. Volby jsou za námi a klusácká obec má dlouho očekávaný nový výkonný výbor. Do jaké míry volby splnily Vaše očekávání?

 
Podle stávajícího volebního systému, kdy každý majitel a chovatel má navíc hlasy za koně, byl po konečném součtu hlasů zvolen tento Výkonný výbor ČKA:
 
Mgr. Jiří Svoboda 204 hlasů
JUDr. Klára Jelínková 187 hlasů
Michal Kalčík 173 hlasů
MVDr. Helena Pokorná 152 hlasů
Jiří Šplíchal 143 hlasů.
 
Na dalších místech zaostali Ing. Petr Malík 126 hlasů, MVDr.Ladislav Vojáček 85 hlasů, Ing.Jaromír Tihelka 46 hlasů a Bedřich Novák 40 hlasů.
 
Máme za sebou dva svízelné roky plné nečestných jednání, neférových výroků a nepěkných mezilidských vztahů. Co máme naopak před sebou? Spoustu práce, pevně doufáme taktéž snahu vše napravit a uvést naší organizaci zpátky pevný řád. Nebude to pochopitelně vůbec snadné, pokazilo se toho opravdu dost a získat zpět ztracenou důvěru je podstatně těžší než ji ztratit. Ve smyslu lepší budoucnosti je nutné nastavit pravidla tak, abychom těm špatným věcem předešli. Zvolili jsme si skupinu, které jsme dali naši důvěru a musíme jim dát ještě šanci a prostor, aby to mohli dokázat a my jsme na konci období mohli spokojeně říci „ano - naše volba byla správná“.
 
Nemůžeme ale jen čekat,až za nás všechno udělají druzí. Měli bychom rovněž přiložit ruku k dílu tam, kde je to možné a co je v našich silách. Chceme vybídnout všechny ke spolupráci. Naše stránky budou dále informovat kromě jiného o dění uvnitř ČKA a nabízíme pomocnou ruku těm, kteří ještě nemají odvahu vznášet připomínky na stranu vedení. Nejlepší cesta je pochopitelně přímá komunikace s řídícími orgány ČKA, ať už se jedná o připomínky nebo návrhy. Budeme usilovat o model vstřícnosti ČKA vzhledem ke členské základně, protože asociace je tady pro nás, nikoliv obráceně. Ti z Vás, kteří si přeci jen netroufají, zasílejte své smysluplné návrhy a podněty na naše stránky a my je budeme souhrnně prezentovat za Vás.
 
Neseme si s sebou řadu restů, ale „Hlavu vzhůru“!
 
TCA
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sázkař - Re: Re: handicapy

Pepo,kde nalézt člověka,který bude spravedlivě a nezaujatě hodnotit výkon koní a potažmo i jezdců,když snad každý je s nějakou stájí nebo majitelem určitým způsobem tak či onak zainteresován ! Bez hendikepů to určitě zatím nepůjde ale musíme vytipovat někoho vhodného,myslím,že Kněžourek to nebude.Vyhlásíme konkurs.

xxx - Re: handicapy

handicapy lze dělat, třeba podle peněz, nebo vypsát dostihy pro určité věkové kategorie, nebo rozmezím vydělaných peněz.
Ze dne na den je zrušit nelze.
Argumentům Jiřího Šplíchala nerozumím. Na jednu stranu chce propagovat cho a na druhou chce zakázat činnost nejlepšímu chovateli klusáka v posledních letech, včetně rodinných příslušníků. Měl by si ujasnit co vlastně chce a pod co naopak podepisuje.
Pravdou je ale to, že bez chovu a mladých koní, můžeme tento sport brzy zabalit.