Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Níže vám předkládáme vyjádření výboru Čeklusu k letošní dostihové sezóně v Praze, která měla původně začít 11. dubna a která je bohužel zatím v nedohlednu...

Díky nevhodnému zásahu a nečestnému jednání zástupců výboru ČKA na Magistrátu hl. m. Prahy nebyla bohužel akceptována žádost Čeklusu na získání finančních prostředků v rámci partnerství na pořádání klusáckých dostihů v roce 2015 v Praze. Tyto prostředky, o které se nás zástupci výboru ČKA pokusili připravit, však neobdrží ani Česká klusácká asociace. Z tohoto důvodu je vedení Čeklusu nuceno odložit začátek dostihové sezóny v Praze na neurčito.

Stále ještě existuje možnost tyto finanční prostředky v budoucnu získat. Předpokládá to však uzavření právní dohody mezi ČKA a Čeklusem o uzavření starých sporů a zavázání se ke spolupráci při organizaci klusáckých dostihů v Praze. V takovém případě by bylo pravděpodobné, že by finanční prostředky na pořádání dostihů v Praze získaly obě dvě strany.

Výbor Čeklusu je připraven závaznou dohodu uzavírající minulosti a deklarující pozitivní přístup k budoucnosti včetně aktivní spolupráce s ČKA uzavřít.

Ing. Soňa Froňková, Ph.D.
předsedkyně výboru Čeklusu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Petr Pichl - Pravdivá situace

Vážení,zde anonymně diskutující.Doporučuji vám k přečtení článek na stránkách"MISHANO"z 29.4 2015.Neházejme tu po sobě trus našich milačků a pojdˇme vstříc k vyřešení nelehké situace.Sejděme se a nalijme si čistého vína.Nikdo tento problém bez našeho přičinění nevyřeší.

Wewerka - Naplnilo se to co je ve výše v prohlášení ČKS

Moc velké díky MVDr Potvorná a Ing. Šplouchu za příkladnou podporu klusáků v Čechách. Opravdu děláte proto, aby klusáci v Čechách skončili. Ale, Váš mesiáš Mgr. Sodoma Vás nezachrání, protože je švorc. A ještě Vás podporuje Vepřová hlava KK. Šmejd jeden větší než druhý.

x - Re: Naplnilo se to co je ve výše v prohlášení ČKS

Wewerko šmejd jsi Ty když takovým blábolům věříš

!!! - Re: Re: Naplnilo se to co je ve výše v prohlášení ČKS

to bohužel nejsou bláboly, ale holá skutečnost. Každý se sám může podívat na seznam přiznaných podpor na stránkách magistrátu, nemusí nikdo čekat na žádné info. I blbec snad pochopí, že to tentokrát šplíchal s pokornou přehnali a totálně posrali, a oni to moc dobře ví taky. Najednou zase vypouští další nesmysly, jako že na magistrátu nebyli oni, ale spolek, protože jim chtěl ukrást jejich peníze. A jaký asi? Žádný tam nemají a ani nikdy neměli. Proč by kdo ničil, co funguje, přemýšlej trochu, jestli máš čím

Nepražák - Re: Re: Re: Naplnilo se to co je ve výše v prohlášení ČKS

Tito týpci se nikam dívat nebudou, mohli by totiž zjistit, jak hluboce se mýlí, klapky na očích jim nevadí, mají své myšlení, pokud se to dá tak nazvat. Nechme je žít, i oni jsou tvorové Boží a příliš neublíží. Horší už je to s těmi chytrými, ti už díky svým zájmům o osobní prospěch mohou uškodit hodně. Překvapuje mě, jak bez obav ignorují KK a potažmo celou klus. asociaci, neuvěřitelné!!

DSK - Re: Naplnilo se to co je ve výše v prohlášení ČKS

Ááááááá inteligent, to se hned pozná!

X - Re: Re: Naplnilo se to co je ve výše v prohlášení ČKS

Děkuju

!!! - Re: Re: Naplnilo se to co je ve výše v prohlášení ČKS

to teda jo, ale ty k nim bohužel nepatříš, IQ tykve

X - Re: Re: Re: Naplnilo se to co je ve výše v prohlášení ČKS

Keci a zase jenom keci

CI5 - Koho cleba papáš, tomu lez do zadku

Mesiáš Svoboda by si měl řešit především svoje dluhy a závazky (výplaty výher z minulých let, dlouhodobě neuhrazené faktury VFU Brno, ....). Pro něj je lepší platit Šplíchala a Pokornou, kteří skáčou , jak on píská. A cesta k likvidaci klusáků je otevřená. Hold od tělocvikáře nemůžete čekat zázraky.
Dodatek: Prosím vás , již jste někdy zažili Pokornou na taktickém jednání ? Pak se nedivte, že se nasrali i pracovníci na Magistrátu.

nestranný - Těším se,

v sobotu do Chuchle jak malý Jarda, patřilo by se poděkovat nyní již samozvanému vedení ČKA za takovou laskavost a milosrdnost, se kterou umožnili ČKS uspořádat dostihy v Praze.

Jarda - Re: Těším se,

že se nás tam sejde

Fanoušek koní a dostihů všeobecně - Re: Re: Těším se,

No asi moc ne ... , já s rodinou jedeme (ač rodilí Pražáci ... ) už brzy ráno na cvalové dostihy a steeple-chase do Karlových Varů ... : Ale každopádně je moc-moc-moc dobře, že klusácká sezóna už začne i tady v Čechách a určitě na nějaký z příštích tří plánovaných mítinků i s rodinou rádi zavítáme :o))) ...

Nastvany divak - Dekujeme

Ceskym anonymum za kriticke příspěvky na kvalitu prenosu kvuli cemuz byly vypnuty uplne.

aksjhdf - Re: Dekujeme

No, však oni již brzo pochopí, začne se zase běhat o různé zoubky a další směšné blbosti manželů přihlouplých.

Nepražák - Re: Dekujeme

Mentální gigante, jsi asi moravský anonym, že děkuješ českým!

český anonym - Re: Dekujeme

Nemáš za co, protože s tím žádné kritické příspěvky nemají nic společného a bylo by nespravedlivé přivlastňovat si zásluhu. Vypnuto bylo prý způsobeno technickými problémy spojenými s novým přenosem. První, kdo byl nespokojen s přenosem, byl Svoboda sám.

český anonym - Re: Dekujeme

Nemáš za co, protože s tím žádné kritické příspěvky nemají nic společného a bylo by nespravedlivé přivlastňovat si zásluhu. Vypnuto bylo prý způsobeno technickými problémy spojenými s novým přenosem. První, kdo byl nespokojen s přenosem, byl Svoboda sám.

Vizionar - CKA uposlechne vyzvu KK

a usporada ji 30.4. od 21:00 v zasedacim sale hotelu Qubus v bratrske Wroclavi.

Nasraný člen ČKA - Valné shromáždění - dopis KK

KK poslala druhý dopis na svolání valného shromáždění ČKA. A pan prezident stále jen arogantně mlčí???