Jdi na obsah Jdi na menu
 


EQUIBOL H


Představujeme první z produktů Equibol

Obrazek

 

 Equibol H

(tzv.červený Equibol)

 

 Náš švýcarský partner EQUIBOL AG, píše:

 

Obrazek

Nejtěžší dostih kontinentu Velká Pardubická 2008 byla nejlepší propagací našich produktů.
.

Od dvou legend Velké Pardubické, Josefa Váni trenéra Sixteen a Františka Holčáka, trenéra dalších vítězů pardubického odpoledne dostáváme pochvalné zprávy na naše produkty.
Další referenci jsme obdrželi o několik týdnů později od Pavola Senigly majitele vítěze 
Ceny Prezidenta Oligarcha

------------------ 

EQUIBOL- H , přídavek do krmiva pro dostihové koně ke zlepšení krevních hodnot a k urychlení regenerace krve.
Ve sportovní medicíně je všeobecně známo, že schopnost krve přenášet dostatečné množství kyslíku do svalů a ostatních tkání  je rozhodující  pro maximální výkon dostihového koně.
Vlastní nositel kyslíku je krevní barvivo hemoglobin, které je obsaženo v červených krvinkách.  Hodnotu hemoglobinu, hodnotu hematokrytu, erytrocytu a hodnoty železa v krevním séru jsou parametry, které se doporučují během pracovní fáze pravidelně kontrolovat. Tyto hodnoty a jejich vývoj jsou potom, vedle jiných ukazatelů, spolehlivým indikátorem k posouzení formy dostihového koně.
Jestliže se při zmíněných vyšetření krve zjistí, že tyto hodnoty jsou nízké, není vždy jednoduché je přivést  na patřičnou výši. Příčina je v mnoha případech v tom, že v potravě není dostatek železa, aminokyselin histidinu a lysinu a nebo se tyto látky nevyskutují v takové formě, aby mohli být v dostačujícím množství ze zažívacího traktu resorbovány.
EQUIBOL-H je přídavek do krmiva, speciálně koncipován pro dostihové koně a obsahuje ty nejdůležitější komponenty pro stavbu hemoglobinu jako jsou, železo, histidin, lysin v koncentrované a plně vstřebatelné formě, což je také velmi důležité.
Železo je v EQUIBOLU-H doprovázeno komplexem serumproteinu , které umožňují jeho plnou resorpci .Naše vyšetření plně dokumentují rychlé zvýšení obsahu železa v krevním séru.
Aminokyseliny lysin a histidin jsou v EQUIBOLU-H obsazeny ve chraněné formě a nemohou být v zaživacím ústrojí napadeny nežádoucími fermenty a rozloženy na jedovaté látky.
Dále EQUIBOL-H obsahuje biokatalizátory, které optimalizují stavbu proteinu krevního séra, které jsou k tvorbě nového hemoglobinu nezbytné.
Equibol-H potvrdil u mnoha evropských trenérů a veterinářů svoje bezkonkurenční vlastnosti a našel u nich také velmi rychle odbyt.
Dávkování: 2 x denně 10 g ( 2 x denně jedna odměrka) pro koně o váze 500 kg.

 --------------

Naše konkrétní zkušenosti s Equibolem H

Po Memoriálu Kukučky, který byl pět týdnů před startem Slovenského klusáckého derby jsme z odebrané krve klisny Made For Me zjistili nedostatek červených krvinek. Okamžitě jsme po dohodě se švýcarským veterinářem Paulem Lacigou nasadili Equibol H. Po třech týdnech substituce Equibolu H vítězí Made For Me v 16.Slovenském klusáckém derby.

 Obrazek
MADE FOR ME - vítězka 16.slovenské klusácké derby

---------

Equibol H se osvědčil i u dalšího našeho svěřence Pinto Lobella.
Při jeho rekordním vystoupení v Novém Tekove a také před 
vítězným Pfaffenhofenem.

Obrazek

PINTO LOBELL - vítěz z Pfaffenhofenu

 

 

A zatím posledním úspěchem Equibolu H je vítězství
Hjärtats Revansche v Mnichově.

 Obrazek
Hjärtats Revansch - vítěz z Mnichova

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář