Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČKA rukojmím v osobním sporu

Každá organizace, ať už se jedná o jakoukoliv, má svého prezidenta, aby ji reprezentoval, hájil její zájmy a dbal na dodržování společně přijatých pravidel. Jen té naší se to hodně nepovedlo!

 
V poslední době jsme si zvykli na ledasco a mnozí se smířili s tím, že už to horší být nemůže. Jak však praví jedno staré přísloví - "nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř". Jen těžko si lze představit, co horšího by ČKA za daného stavu ještě mohlo potkat a ejhle!
 
Není žádným tajemstvím, že po skončení posledního dostihového dne došlo v hospodě ke kontaktní výměně názorů, ve které byl aktivně zapojen náš prezident. Krátce po incidentu se vyrojily spekulace o nutnosti disciplinárního trestu, nad kterým všichni jen mávli rukou, protože se jim zdálo toto řešení nelogické. Jak také jinak, působnost kompetence dostihových orgánů končí zveřejněním výsledku posledního dostihu, proč by tedy měla soukromý hospodský spor řešit nějaká komise?
 
Počátkem týdne kdosi vypustil na světlo světa informaci : "jestli do 18.srpna nebude vynesen trest zákaz startu na 18 měsíců a pokuta 50 tisíc korun pro druhého účastníka incidentu, nebude se běhat". Tato informace se nám zdála naprosto absurdní, ale bohužel ji potvrdila zpráva o sestavení disciplinární komise ve složení: Mgr. Karel Kadlec, JUDr Lubomír Rokyta a Jiří Šplíchal. Jinými slovy, naše ČKA se stala rukojmím v rukách vlastního prezidenta, což je naprosto neslýchané.
 
 Ještě pozoruhodnější je fakt, jakým protiprávním způsobem byla za tímto účelem sestavena výše jmenovaná komise. V zápisech z pouhých dvou schůzek VV si můžeme přečíst, že disciplinární komise nebyla jmenována, protože na návrh Jiřího Svobody ji bude na každý konkrétní případ vždy jmenovat VV. Koho má v tomto případě na mysli, když Michal Kalčík ani JUDr Klára Jelínková, kteří byli do VV řádně zvoleni VS, nebyli k tomuto rozhodnutí přizváni? Kdo tedy tento účelový akt pomsty sestavil a na základě jaké pravomoce?
 
Vážení přátelé, tady už končí veškerá legrace! Prezident se pere na veřejnosti, lže nám všem do očí, nerespektuje žádná pravidla (doslova: "mě to nezajímá") a na dovršení všeho nás vydírá. Co si zaslouží takový prezident?
 
 
TCA
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Podlehl uražené ješitnosti - j.k.

S bolestí v srdci oznamujeme všem přátelům a známým, že navždy (?) opustil VV náš všemi milovaný a o blaho sportu se zaslouživší pan Jiří. Odešel po dlouhém trápení, ráně pěstí a zavržeěn všemi blízkými, zejména pak členy DiK. Na veškerá trápení ve VV tak zbyde jeho věrná družka HP sama. Nám všem bude bez něj a jeho hrdinských činů těžko. Čest jeho památce. Končím, jdu hledat kapesník.

podlehl Vaší blbosti - Re: j.k.

Výborně to se Vám teda povedlo, doufám že Derby uspořádá a výhry nám doplatí intelektuálně nezatížené duo Myška-Jindra.

igjkhffb - Re: Re: j.k.

Jasně vše je připraveno, dle zákulisních informací na místo Doktorky nastupuje Vojáček.

MVDr. Vojáček - Re: Re: Re: j.k.

Ty blbečku, pokud chceš brát moje jméno do tvojí nevymáchané čuně, tak se laskavě podepiš. Já o ničem takovém nevím, ikdyž tvrdím, že celý problém asociace je především v doktorce a je třeba ji vyměnit v řadě prvé. Nenahraditelná opravdu není. A to si bohužel Svoboda nachtěl uvědomit. A pokud Svoboda odstoupí, tak jsem zvědavý kdo se obětuje.

blbeček - Re: Re: Re: Re: j.k.

Zaplať dluhy a hned bude na nájem na jeden den. Pak tady můžeš kázat

Alena - Re: Re: j.k.

Nedostatek inteligence přece bude kompenzován mnou, inteligentní blondýnkou

Alena (Čemusová) - Re: Re: Re: j.k.

Chápu, že když někomu teče hodně silně do bot, dokáže se snížit k ledasčemu, ...
Když myslíš, taky jedna z variant. Pár lidí se ale hodně zapotí!

léto - Re: Re: Re: Re: j.k.

Aleno ty blondýno, teče nám do bot všem, možná kromě tebe, protože ty koně neživíš ani tě neživí! Tak už tady přestaň pindat.

Sázkař - Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

Takže podle pisatele-léto-,je lepší držet hubu a krok a jít jak ovce na porážku. Na konci všeho by nám oznámili výši zadlužení a takticky odstoupili.Nebýt těchto stránek tak většina z nás ví starou bačkoru, takže dík Aleně a dalším seriozním účastníkům tohoto HYDE PARKU, jsme alespoň trochu v obraze.

léto - Re: Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

Pokud se uvádíš do obrazu tímto serverem a zprávařkou Alenou tak tvůj duševní stav upřímě lituji :D

Míša Zemanová - Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

Léto, asi máte krátkou paměť, ale Alena dlouhou dobu také patřila mezi majitele klusáckých koní. A nebyla jediná, kdo z malých majitelů v posledních letech musel skončit... A pokud se nebudou vyplácet dotace a nebude se pravidelně běhat, tak to položí i další malé majitele. Ale nemá vůbec cenu s Vámi dál diskutovat, když se neumíte podepsat a psát slušně.

podzim a zima - Re: Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

Že se nebude běhat a vyplácet - toho se přesně všichni bojíme. A tam ta vaše iniciativa přece přesně spěje.

Teď sice běháme o virtuální s nadějí, ale potom už nebudeme běhat vůbec a když tak o suché z nosu. Hurá a díky chytráci český za tu iniciativu.

No snad teď již budou i lidé jako Sázkař v obraze.

Chytráci český - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

Taky chceme aby se běhalo a vyplácelo, ale taky chceme regulérní propozice, pravidelný Věstník, kvalitní práci DK atd. je toho víc, za co se platí a výsledek je jaký je, bohužel.Nedivím se, když potom napíše Sázkař, že je alespoň trochu v obraze díky tomuto serveru.

nikdo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

A jak vypadají regulerní propozice prosím ?

ten co se už nemůže koukat jaký paka se tady mužou objevit - Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

...ty blábolíš, jako kdyby jsi sežral hodně čerstvého sena..... (léto)

---, - Re: Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

Léto, už to nehul nebo nepij, či co tě to devastuje, že máš tak ubohé reakce, anonymně urážet není fér, když anonymně, budiž, tak korektně. Nevím proč, ale zase mám pocit, že takto se vyjadřuje všem známá osoba, kdo to uhádne která?

Alena - Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

Víš ty co, nečti to, nikdo k tomu nikoho nenutí. Koně jsem živila řadu let, takže vím, o čem je živit koně za své poctivé... Když pominu peníze, stojí to příliš mnoho práce a úsilí spousty lidí, než aby tím někteří pohrdali a dělali si z toho soukromý bysnys (a to taky nemám na mysli peníze). Nefunguje tady skoro nic, úroveň soutěžení je úplně v háji, regulérnost je imaginární pojem. Že se bojíš podepsat taky o něčem svědčí. Já nemluvím jen za sebe, ale především za lidi, kteří právě ty koně živí a kterým jde o živobytí, protože se někteří z nich pro obavy z restrikcí taky bojí promluvit a podepsat. Běhat za každou cenu pro nikoho nemá smysl. Jestli je to tobě jedno, mě teda ne.

cvbvgh - Re: Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

Neživíš, tak nepřepínej a hlavně po ničem nepátrej...

Alena - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

to tě musím zklamat

---, - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: j.k.

Živím, ale raději nepátrám, protože výsledek pátrání by byl katastrofální, otázka je zda pro ČKA nebo pro zainteresované jednotlivce.