Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohlášení tréninkového střediska Tochovice

Tréninkové středisko Tochovice prohlašuje, že letos přesouvá své dostihové aktivity do zahraničí (konkrétně do Německa) a všem svým majitelům a chovatelům doporučuje totéž...

K tomuto rozhodnutí nás vede skutečnost, že Česká klusácká asociace v současné době nedělá vůbec nic pro rozvoj klusáckého sportu a chovu. Naši majitelé vlastní totiž k dnešku 30 chovných klisen, které jsou řádně zařazeny do českého chovu klusáka, dále vlastní 13 registrovaných ročků a letos očekávají narození 15 hříbat. Ale k čemu to vlastně je?

Českou klusáckou asociaci nezajímají naši koně, majitelé a chovatelé. Naopak už léta diskriminuje zahraniční majitele a také naše tréninkové středisko. Proto odcházíme a přejeme všem příznivcům i zainteresovaným pevné nervy s vedením České klusácké asociace.

Jsme ale zklamáni i postupem Českého klusáckého spolku ohledně našich zahraničních majitelů a chovatelů, tedy tím, že upřednostňuje jedny členy před druhými, a nehájí zájmy všech. Proto vážně zvažujeme i vystoupení z ČKS.

Jestli někomu naše prohlášení vadí, či ho dokonce uráží, tak se předem omlouváme, ale faktem je, že nemůžeme spolupracovat s lidmi, kteří nás diskriminují.

Tréninkové středisko Tochovice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cestovní kancelář - Mnoho úspěchu.

Šťastnou cestu aˇjiž půjdeš na západ, či na východ.

Germanista - Re: Mnoho úspěchu.

A pro případ cesty na západ jeden tip na obohacení slovní zásoby: Nestsbeschmutzer.

čech - Re: Re: Mnoho úspěchu.

... wenn du ein beschimpfen wills, dann muss du es richtig schreiben...

dotace - Re: Mnoho úspěchu.

Mykolo, požádej o dotaci na cestu. Směrem tam ji určitě dostaneš schválenou.

eurooptimista - vynucený zisk

Mykolo, probůh, teď jde o existenci sportu samotného a Ty budeš upředňostňovat řešení vynuceného zisku? To se přece dá řešit následně, v tomto momentě na to není časový prostor.
Oprostěte se pro Krista pána od osobních preferencí, všichni koukáte jen sami na sebe!