Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trotteur Francais

   Pro ty méně zainteresované se snažím přiblížit myšlenkové pochody velmi ambiciózního pracovníka Sekretariátu ČKA.
   Na přihláškách na 12. listopadu byly zrušeny oba dostihy Trotteur Francais. Zrušení dostihu podle zisku se bohužel dalo čekat, byl ale zrušený také handicap, na přihláškách totiž chyběl pravidelný účastník těchto dostihů Lucky du Relais. Dostih, jehož propozice už byla ze stránek ČKA  vymazána, byl hdcp základ 29,0 na 1670 metrů. Lucky du Relais by v něm teoreticky běžel ze stejné mety s Robem des Picanes (v době, kdy byly propozice vypsány, by měl o dvacet metrů méně, ale mezitím vyhrál a jeho handicap se změnil).
 Takhle by vypadal původně vypsaný dostih na 1670m, základ 29,0
                           QUADROS      1710m
                           LESMERAL DU CHENU   1710m
                           LUCKY DU RELAIS    1730m
                           ROB DES PICANES   1730m
   Po zrušení obou dostihů na přihláškách by každého soudného člověka napadlo, že bude vypsán dostih, kterého by se mohli zůčastnit všichni původně přihlášení do obou dostihů. Nic takového, nově byl vypsán handicap pro stejné čtyři koně jako už poněkolikláté za sebou. Takhle bude vypadat dostih s novou propozicí:2180m, základ 28.5
                             QUADROS    2220m
                             LESMERAL DU CHENU  2220m
                             LUCKY DU RELAIS 2240m
                             ROB DES PICANES  2260m
   Informace pro ty, kteří kouzla s dostihy Trotteur Francais nesledují - osoba která vypisuje propozice dostihů, přijímá přihlášky, ruší dostihy na přihláškách a vypisuje nové je shodná s osobou, která menežuje a jezdí koně Lucky du Relais. 

     Tento druhý dostih je nepochybně pro Luckyho du Relais výhodnější !!! Je to účel nebo náhoda?


P.S: Vzkaz pro Karla a Ondru. S Oscarem de Mesangy a Mage du Bourgem si běhejte doma na louce !!!

                                          WELCOME MR. BENOIT FABREGA

                                                                        s pozdravem Jindřich Klaubenschalk
                                                                (sportu zdar a projektu Trotteur Francais zvlášť)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jiří Šplíchal - Trotteur Francais - pokračování příběhu

Jindro, nezlob se na mě, ale v úterý okolo poledne, tedy ihned po zveřejnění přihlášek, jsi mě volal s prosbou abychom vymysleli dostih pro všechny Francouze vč. Mage du Bourga a Oscara. Z rukávu jsi mě vysypal jak ty koně stojí na metách se stejnou bravurou jak píšeš v tomto článku. Jelikož jsem viděl, že ve Francouzích máš větší přehled než já, poprosil jsem Tě aby jsi přišel s nějakým konkrétním návrhem na propozici. Ty jsi slíbil, že večer zavoláš, nebo pošleš email. NIC JSEM DODNEŠKA NEDOSTAL a teď tady čtu tohle. Měl jsi to odemě předjednané jak z p.Svobodou tak s pí.Doktorkou, že pokud ta propozice co pošleš bude jenom trochu smysluplná, že se podle ní bude běhat.

Dobře víš, že budu poslední, kdo bude obhajovat HDCP, navíc ve 4 koních, ale Tvá kritika zde není na místě. Měl jsi tu možnost ve vlastních rukách. Samo se nic neudělá.

Jirka

konec příběhu - Re: Trotteur Francais - pokračování příběhu

Jirko, tobě fakt nebylo divné, že na původních přihláškách Lucky chyběl, ale v nově vypsaném, pro něj výhodnějším dostihu najednou je? Proč myslíš, že projekt Trotteur Francais v Česku dopadl jako hdcp pro 4 koně, který vyhraje paní doktorka? Sorry, ale NIC JSI DODNEŠKA NEPOCHOPIL.

§§§ - Re: Trotteur Francais - pokračování příběhu

Pane bože ta seš ale kus hovězího. Kdy otevřeš oči ?

yyy - Re: Re: Trotteur Francais - pokračování příběhu

Na to , aby Šplíchal otevřel oči a prohlédl, již nestačí ani oční kapky, tam jíž platí jediné, pořádná rána do hlavy a několikrát opakovat.

:-)))) - bavi vas to?

Pane bože bavi vas to tady pořad psat chovate se jako mali deti misto toho kdyby jste si to vyřikali z oči do oči tak tady pomlouvate jeden druhyho

??? - Re: bavi vas to?

Zatím baví a pokud je ti jedno co se kolem nás děje, tak nepiš. A pokud bude na asociaci sedět doktorka , tak bude článků přibývat, protože postupně se otvírají oči dalším a dalším. No a pokud si jěště neprohlédl, tak si zajdi k očaři.Vono to časem dozraje a dojde všem.

Martin Hromadka - Trapas Francais

O ceske variante bohulibeho a v jinych zemich uspesne fungujiciho projektu, u nas znameho jako TRAPAS FRANCAIS, bylo pred rokem ve zdejsi diskuzi napsano temer vse. Prekvapuje snad nekoho, ze tento stav trva (pravda, s nekolika nadejnymi vyjimkami v prvni polovine sezony) i nadale, kdyz osoba za nej primo zodpovedna, tedy pani doktorka Pokorna, sedi po volbach na svem miste? Me tedy vubec.

A doporucuji pustit si zaznam Ceske televize z 29. 10., kde se pan Svacina horko tezko snazi svym umem povysit tu ubohou podivanou, veta "byl to hodne roztazeny dostih, ale pro divaky a sazejici nesmirne prehledny" nema chybu :-) Skvela propagace klusackeho sportu a obzvlast francouzskeho plemene!

kgb - Re: Trapas Francais

Reálná dokumentace z velké politiky tak známého TUNELU po česku, aneb Velké malé domů. Všude jinde by se to aspoň šetřilo a třeba by za to byl někdo ALESPOŇ obviněný. Jen tady je až na pár řádků na trottaletu ticho po pěšině, takže vlastně všichni kryjeme zlodějnu!

xxxyyy - Trapas Francais a další jelení lahůdky v TV

ČT4 vysílá klusáky jen proto, aby zaplnila vysílací čas, protože na drahé přenosy sportů ze zahraničí prostě a jednoduše nejsou ve veřejnoprávní tv peníze. Sledovanost klusáckých dostihů na ČT4 je však vysoká (prý kolem 10.000 diváků v průměru před bednou). Tak obrovskou návštěvu na klusácích v Chuchli si nedovedu představit!!! :-))