Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další vítězství - Ocean Al (video)


Berlin-Marindorf, 31.01.2010

Berlin-Mariendorf, 31.01.2010

 

3
Permit - Rennen Prämienausspielung / Zweierwetten-Gewinnspiel um 500 Euro
Internationales offenes Rennen
2.500 EUR - 1.900 Meter - Autostart
bis 32.000 EUR 
           
 1 Ocean AL 19,6 Hagen,Benjamin 1900  33
  7j. br. H Sugar Candor - Otherwisemeadow
Bes.: Fa.Eurokoberce spol. - Zü.: .Tschechien - Tr.: Brendike,Claudia
 2 Richelieu 19,7 Werner,Kay 1900  54
 3 Chili Princess 19,7 Bock,Marisa 1900  102
 4 Charom 19,8 Bolln,Timo 1900  49
 5 Pisepampel 20,0 Zwiener,Manfred 1900  34
 6 Velten Moviestar 20,1 Tipke,Hans Joachim 1900  33
 7 Rom Ravini Pine 21,2 Heinzig,Thomas 1900  324

Start: 15:06 Einlauf: 8-5-7  Wert: 1.200-600-350-200-100-50 EUR
Richterspruch: sicher 1 - K - 1 - 2 - H
Sieg: 33  Platz: 12-14-17  ZW: 141  DW: 658  VW:  
Zwischenzeiten: 25,7 / 21,0 / 21,0 / 18,3 / 13,3
Nichtstarter: Nr. 3 Hardy Sun (witterungsbedingt); Nr. 4 Lys Royal (Irrt.d.b.Starterangabe);

 

 

 

Video zde

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hanz - gratulace

Gratuluji Allemu k úspěchu, a vám všem k tomu, že jste se opět bravůrně pohádali kvůli p......ě!!!

Lenka - Co dodat

Neuvěřitelné, v co všechno se pouhá gratulace může zvrtnout. :-)...co dodat...bravíííčko

ondra - tajne

A proc anonim?

????? - Tady to zije...

Koukam ze se tady hadate kvuli pravopisu nikdo prece neni dokanali a prece tady nejde o nejaky pravopis jde tady hlavne o to aby se darilo ceskym konim a aby se cesko proslavilo ceskymi uspechy... misto toho aby jste se vsichni usmirili a delali vse proto aby se klusacky sport v ceske republice nerozpad tak resite uplne hlouposti.... je mi to osobne lito :(

Alena - Ach jo...

Vážení a milí,
jestli si někdo něčeho nevšiml, pak jsem to nebyla já. Nikde jsem ničí gratulace nepopřela, jen jsem podotkla, že článek byl o zahraničním úspěchu, nikoliv o pravopisu.
Víte, od počátku internetových diskusí se vyskytly v mnoha příspěvcích pravopisné chyby a nikdy nikdo nikoho kvůli nim nepranýřoval. Je to totiž krajně nevhodné a hloupé. Kritizovat by mohl ten, kdo je bez chyby, ale to nejsme nikdo. Já osobně jsem se k ničenu takovému nesnížila, byť se to týkalo kohokoliv, a to jsem dost troufalá.
Pane Palkovský, je vidět, že jste nic nepochopil. Z fenomenálních vlastností jsem Vás neobvinila ani jsem netvrdila, že jste se tak sám hodnotil. Byla to samozřejmě nadsázka pro srovnání Vaší klasifikace. Jedno se Vám však musí nechat - jste jeden z mála, kdo je schopen říci na rovinu svůj postoj. Na druhou stranu ale, zvláště vystupujete-li veřejně, je potřeba se od osobních zaujatostí odpoutat a zůstat nad věcí. Je spousta jiných lidí, jejichž chování a jednání je neúnosné a nikdo o jejich existenci neusiluje. Co se týká nadávek, repertoár uživatelů je vskutku široký, to mi věřte a nějaký Loman je proti nim naprostý břídil.
Gratulace Oceanovi si od všech samozřejmě vážím a nepřehlédla jsem je. On je moje zlatíčko.

Palkac - obrana

Slecno Aleno,
ja jsem o sobe psal, ze jsem fenomenalni? Jiz zhruba treti rok cekam, kdo si komentovani vezme misto mne. S radosti se pak opet posadim na tribunu. Neznate nekoho, kdo by to chtel delat?
Mate vsak pravdu, jiz predchozim prispevkem jsem utocil na pana Lomana. :-) Jsem zapskly od te doby, co vtrhl do mistnosti rozhodcich, kam nema pristup, a hrube nam vsem nadaval. Od te doby jsem si na nej udelal svuj nazor.
Nicmene, jeste jednou, pokud jste to snad necetla, gratulace k vykonu kone Ocean All.

Kačena - ...

Slečno Aleno,
pokud jste si nevšimla, pan Palkač se ke gratulacim pripojil. Tudíž mi příjde nesmyslné, hledat za vším hned útoky na pana Lomana..

Ondra - Tož

Jak malé deti.Taky gratulace Ocean proste umi.

Alena - snad se toho tolik nestalo

Pane Palkovský,
do posuzování úrovně vzdělání kohokoliv bych se na Vašem místě moc nepouštěla, a to pominu Vámi určenou hranici, která nápadně připomíná úroveň výše Lomanových trestů a v souvislosti s tím i patrně dalšiho postiženého. To jste fakt kadet! Já bych se zase styděla za některé veřejné hlasové projevy - z amplionu jsem teda žádnou fenomenální úroveň nezaznamenala, když už jsme u toho hodnocení.
Mám pocit, že tu šlo ale spíše o mezinárodní úspěch, navíc českého koně. Je prostě super, když se naši zástupci prosadí v zahraničí, ať už jsou to koně nebo jezdci. A "i" ani "s" v tom nehraje vůbec žádnou roli.
Jestlipak celý problém náhodou netkví v tom, že gratuloval Lomanovi,co...

Patrick - nikdo není dokonalý

Chyb jsem si vedom, "j" byl preklep a "i" jsem odchytil hned jak jsem si to precetl, bohuzel uz to bylo odeslane. Ale nepsal jsem zadne slohove cviceni.
Nevim jaky Michal mne kritizuje, ale navic, nez komentovat "i" asi nemas, co?

Kyza - Reakce na predchazejici prispevek

Ale notak, Michale, bud trochu tolerantni, ne kazdy je placen za praci hlavou jako ty. Jsou i lide, ktere zivi telo nebo sikovne ruce. Jinak i ja se pridavam ke gratulaci a preji hodne stesti pri pripadnem startu ve Francii.

Palkac - gratulace + zamysleni

Gratuluji k vitezstvi. Kazde vitezstvi v zahranici potesi.
Co je vsak zarazejici je uroven nekterych prispevku, ktere poukazuji na znalosti pravopisu na urovni 3 tridy zvlastni skoly.
Za takovy prispevek bych se Patricku stydel.
Michal

Alena - "Ousínek" je zlatícko

No, Ocean Al stojí uz od prosince v Nemecku. Aspon se ted vidí, jak je to s tím dopingem. At ted vsem "postizeným" ten jejich zlý jazyk upadne. Závist je ten nejhorsí fenomén a jeho vlastníku je mi uprímne líto.

Patrick - Jen tak dál

Gratuluju Allemu a presto ze mu nekdo sebral licenci,nekdo kdo ani nevi co to klusak je a jen zavidi,tak Alle se nestrati,protoze napr. Ocean Al nese jeho jmeno.Jen tak dal Alle a brzo ve Franciji s tvima konma.Patrik