Jdi na obsah Jdi na menu
 


Defiant One a jeho synové

Šestý dostihový den jsme vyhráli dva dostihy díky synům Defiant Ona : Flash One obstál i v těžší konkurenci a po čtvrté v řadě zvítězil  (1670 mety, 18,4 - poslední km 16,9!) , Mr Alet svůj druhý životní start proměnil v lehké vítězství (2180 auto, 23,7).
Úspěšný den zakončil druhým místem po skvělém finiši Nino Hammering s Klárou Jelínkovou v sulce.

Obrazek
Defiant One(US)
Defiant Yankee - Only A Rose
11,6ak    98  22-14-10   3,5mil SEK

Tento americký hřebec, který byl šampiónem dvouletých zvítězil mj. v Hoosier Futurity, International Stallion Stakes a Breeder´s Crown. Proslavil se svým mohutným finišem, dokázal zaběhnout posledních 400m v tempu 07,4!!!
Do Čech ho přivezl MVDr.Vladimír Stehlík a nyní působí na Nymbursku, blízko Křince u chovatele Martina Vlasáka (mobil: 777 213 560)

Na dráze můžeme letos vidět 5 potomků, všichni jsou odchovanci  z naší stáje. I přes to, že ve Švédsku jako plemeník zklamal, vsadili jsme na něj. Přes naše počáteční obavy se v této sezóně začínají plně prosazovat. Po šesti dostihových dnech mají na kontě již 7 vítězství.
Zatím jeho nejlepším potomkem je čtyřletý hřebec Flash One (Defiant One - Free Osteo po Killy Lobell), který ve svých všech čtyřech startech zvítězil.

Obrazek
Flash One, 4  4-0-0, 18,4k

Obrazek
Mr Alet - tříletý valach, Defiant One - Miss Osteo po New York Giant, 2  1-1-0, 20,9ak
Za ním je jeho pravá sestra, jediná klisna po Defiant One na dráze - Made in Alet, letos tři pátá místa.

Obrazek
Detroit - čtyřletý valach, Defiant One - Diana du Gazeu po Senator Alan, 4  2-2-0, 18,7ak

Obrazek
Qadir - tříletý hřebec, Defiant One - Quincy Kelder po Dansör Tilly

Obrazek
Iceman Alet - dvouletý hřebec, Defiant One - Ice Flower po Killy Lobell, připravuje se na dostihovou dráhu ve stáji u bratří Vávrů 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Soul.of.horse - Pay One Osteo

Ahoj, nevím jestli je to ve vašich silách, ale sháním foto a informace o klisničce Pay One Osteo po Defiantovi z mojí klisničky Pay Osteo. Narodila se 25. 5. 2003 a pokud vím, říkalo se jí Vanilla (mamce říkáme Vaneska). Díky za jakoukaliv informaci, Jana L. Soul.of.horse@email.cz trec.wbs.cz

Paja - Vaníček

One je zlato,nad zlato.Po Jupíčkovi nejhodnější plemeník ,kterého znám.Doufám,že jeho letošní připouštěcí období bude úspěšnější než bylo loni.Díky Alo a Jindro za krásný článek.Pusu Paja