Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klusácká dostihová sezóna v Praze začne už příští sobotu 25. dubna - níže vám proto předkládáme aktuální zprávu výboru Čeklusu.
Včera obdržel Český klusácký spolek podmíněné povolení od ČKA na uspořádání čtyř dostihových dnů v Praze (viz sdělení níže). Konání dalších dostihových dnů v Praze je v jednání. O jeho výsledku vás budeme včas informovat.
Termín uzávěrky OSK na dostihový den 25. dubna je v pondělí 20. dubna ve 12. hodin.
Propozice duben - červen 2015, Velká Chuchle zde.

Výbor Čeklusu

------------------------------------------------------
Dobrý den,
na základě Vaší žádosti a dokumentů dodaných dne 10.4.2015 Vám uděluje ČKA podmíněně povolení k uspořádání klusáckých dostihových dnů na Dostihovém závodišti v Praze 5 – Velké Chuchli ve Vámi požadovaných konkrétních termínech 25.4. – 8.5. – 23.5 - 14.6. a schvaluje Váš návrh propozic pro tyto 4 dostihové dny. Platnost tohoto povolení je podmíněna splněním následujících podmínek:

1/ důsledné dodržování Klusáckého dostihového řádu (např. respektování Seznamu dlužníku ČKA, který je zveřejněn ve Věstníku ČKA na www.czetra.cz, důsledné dodržování zásad rozhodování o výsledku dostihů, zejména při posuzování dosažených časů, aj.)
2/ bezodkladné a transparentní zveřejňování změn v propozicích, které pořadatel provádí v den příjmu OSK
3/ nepoužívání kombinované propozice dostihu, tzv. cenohandicap, ani při vypisování náhradní propozice v termínu OSK
4/ nutná následná dohoda mezi pořadateli klusáckých dostihů o dalších termínech klusáckých dostihů na území České republiky v roce 2015 a o konání významných chovatelských a standardních dostihů v roce 2015.
S pozdravem za Výkonný výbor ČKA

MVDr.Helena Pokorná