Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kvalitní výkony, ale především obrovské rozpaky


KLUSÁCI - Galopp reporter 12/2013

20140127123944_00001.jpg

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Alena - Co tím chtěl básník říci?

Úplně přesně nerozumím, co chce Petr Malík říci či dokázat, či čemu posloužit. Ač fakticky stojící na straně jedné (člen VV ČKA), tak názorově se blížící spíše straně druhé, vypustí ze svého pera naprosto bez ostychu takovýto výplod, budu-li výrazově střízlivá.
Jako neochvějný kritik současné tristní situace stále setrvává ve své funkci, přestože ze své pozice nedokáže pro její nápravu udělat vůbec nic. Kdyby nebyl osobně přítomen několika počátečních jednání mezi ČKA a ČKS, asi bych se jeho přístupu nedivila. Sám však dobře ví, že ČKA se od samého začátku na ničem dohodnout nechtěla, tím méně na finanční spoluúčasti při pořádání klasických a chovatelských zkoušek. Bez ostychu však ČKA nechala na základě trojstranné dohody převést více než 1 milion korun na účet sdružení Equi Forum (vlastník J.Svoboda) , které doposud své finanční závazky vůči majitelům nevyrovnalo, přestože jejich vyplacení garantovalo prostřednictvím webu ČKA ke konci roku 2014.

Alena - oprava

samozřejmě ke konci roku 2013, 2014 by byla příliš velká benevolence, i když u této skupiny je možné naprosto všechno

Jan Žirovnický - Držte se!!!!!!

Napsáno stručně, jasně a hlavně to skoro sedí...(myslím to shora od Matese).
.... Petr Malík by se měl stydět, za takovou propagandu ČKA co napsal, neboť to vypadá tak, jako by ho, ta "skvělá a velice funkční organizace", zlatem platila, protože nezastávám ani ten názor, že v tomto případě žádné stanovisko nezaujal, naopak podle mně ho zaujmul velice jasně, i když nenápadně!!!!!!.....jeho práce je v tomto případě velmi nekvalitní a budí, alespoň doufám u slušných lidí okolo klusáku velké rozpaky....Držím matesovi a lidem okolo něho palce, aby už mohli přestat být pokorní a nabyli zpět ztracenou svobodu( ne JS) a hlavně se nenechali zbytečně otrávit tou pomlouvačnou chamradí!!!!!!!