Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odpověď na žádost o schválení termínové listiny sezóny 2015 v Praze

---------- Původní zpráva ----------
Od: Česká Klusácká Asociace_2 <trotting@czetra.cz>
Komu: ceklus@seznam.cz
Datum: 20. 2. 2015 16:48:39
Předmět: Re: doplnění k žádosti o schválení termínové listiny

 

Dobrý den,

  velmi si vážíme si Vašeho opět projeveného zájmu o pořádání klusáckých dostihů v Praze a plně chápeme, že byste již chtěli zahájit proces získání souhlasu od státních orgánů (městská část, veterinární správa). My jsme na tom stejně, také bychom již potřebovali těmto orgánům předložit naše žádosti, protože v souvislosti s avizovanou změnou strategie financování dostihového sportu zamýšlíme v letošním roce pořádat dostihy v Praze sami, a to v obdobných termínech, které uvádíte v návrhu své termínové listiny Vy. Naše pořadatelství by vrátilo do hlavního města alespoň některé významné tradiční chovatelské dostihy a také dostihy francouzských klusáků, což by bylo pro českou klusáckou obec velkým přínosem.
    Protože však ještě nemáme k dispozici definitivní vyjádření příslušných orgánů, nemůžeme zatím k Vaší žádosti vydat žádné stanovisko. Vyvíjíme maximální snahu potřebná vyjádření získat v co nejbližší době.


S pozdravem za Výkonný výbor ČKA
MVDr.Helena Pokorná

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hledač - Schůzka na magistrátu

Mně by zajímalo, proč se má ČKA setkávat spolu s Čeklusem na magistrátu. Paní magistrová jim tam všem vysvětlí, jaký trucpodnik to vlastně je, a že ten slíbený grant je potřeba urychleně převést na již 20 let uznané chovatelské sdružení, jelikož to bude na prospěch všem? A řekne jim taky, že za ty 2 miliony udělají v Praze 2 dostihové dny, aby udělali povinnou jízdu Ceny primátorky Prahy a Cenu magistrátu, které mimochodem již mají v termínové listině, která se s Čeklusovou termínovkou neshoduje? Doufám, že jim také řekne, že za ty peníze je o moc efektivnější udělat jenom tyhle dva dny, ať se běhá o nějaké peníze, vždyť proč by se mělo běhat pod hlavičkou Čeklusu v Praze celý rok, když tam stejně nikdo nejezdí!

bystroň - Re: Schůzka na magistrátu

Čeklus žádné dotace nepotřebuje, když dává reklamní plochu soukromým firmám zcela zadarmo, dokonce po těchto firmách zcela zdarma pojmenuje i dostih. Všude ve světe zcela nevídaná záležitost. Jak se na to asi bude tvářit magistrát.

ospal - Re: Re: Schůzka na magistrátu

Kde najdeme výsledovku 2014 EquiFora, abychom věděli, kolik dostali peněz od KR Ostrava, Hipodromu Central, Výstavby plynovodů, Televize Polar, VOPA Invest, obce Bravantice, Marka Skály, Sintro Invest, JS Konsorcia, Radegastu, a tu nejdpostatnější položku - kolik od ČKA? Taky po si po nich dovolila nazvat dostihy, ČKA dokonce na nich "spolupracovala" - kde najdu podmínky spolupráce a vyúčtování?
Taky vás zajímá kolik si zaplatili Lajner, Štípa, Koštíř a spol. za dostihy?

bystroň - Re: Re: Re: Schůzka na magistrátu

Tak to zjisti a dej to sem, jsem také zvědavý která z těch firem nezadotovala. Pokud jde o soukromé osoby navíc zemřelé, tak to asi tu otázku nemyslíš vážně.

ospal - Re: Re: Re: Re: Schůzka na magistrátu

Já to právě nikde nezjistil a o Equiforu jsem se nikde nic nedočetl, tak asi to víte lépe, jelikož se vyznáte ve sponzorství dostihů.

ospal - Re: Re: Re: Re: Schůzka na magistrátu

A která z těch osob konkrétně je již zemřelá? Něco mi uniklo...?

KGB - Re: Re: Re: Re: Re: Schůzka na magistrátu

A víš kolik je mrtvých duší na seznamu členů ČKA, když paní doktorce jde o křeslo ve výboru?

Sázkař - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schůzka na magistrátu

Mrtvé duše jsou potřeba, potom nějaké volby jsou úplná brnkačka, to je totiž jeden z velkých bordelů v ČKA, nikdo neví kdo je členem, není pro jistotu žádný seznam členů, přestože ve stanovách je to jasně popsáno jak to má vypadat.Na stránkách ČKA je dost místa, tam má být vše zveřejněno,včetně finančního hospodaření a hlavně včas před VS, což je asi nesplnitelné, důvod je pochopitelný.

KGB - Jediné řešení

Jediné řešení je pouze jedno. A to je defenestrace stávajícího výboru. Lidi vzpamatujte se, ať z nás přestanou dělat křoví.

KGB - Re: Jediné řešení

Tak čistě hypoteticky, vyházel jsi výbor z oken, nevím který, jestli myslíš ČKA nebo ČKS. Co dál? koho by jsi navrhoval do toho nového výboru? Když něco takového píšeš, tak máš jistě představu, koho na jejich místa. Děkuji za odpověď.

KGB - Re: Re: Jediné řešení

Jednoznačně myšleno ČKA. A návrh, kdokoliv, je ne ti tři králové.

KGB - Re: Re: Re: Jediné řešení

A to je ten problém "KDOKOLIV" Pokud takhle myslí všichni, pak už klusákům není pomoci.

Realista - Re: Re: Re: Re: Jediné řešení

Všichni ne , ale nyní již většina. Proč si myslíš, že se triumvirát bojí Valného hromady. Mají strach,že nebudou zvoleni a nebudou moci si dělat co chtějí. Klusácký sport vedou do pomalé likvidace, akorád není jisté, jestli záměrně a nebo si to neuvědomují.

bystroň - Re: Re: Re: Re: Re: Jediné řešení

Jenže tady se ta většina snaží vyhnat " čerta ďáblem ", přesněji " Svobodu Balcarem ". To samé platí o lidech kolem nich.

ospal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jediné řešení

Ano, můžeme to brát jako prašť jak uhoď, jeden egocentrický ješita na každý straně. No jenom jeden tady započal před 2 lety plán "ukrást" si celou asociaci a přestěhovat si to všechno k sobě blíž. Není žádným tajemstvím jeho projevy rozmazleného dítěte na "jeho" dráze typu "je to moje dráha a bude se startovat jak já chci!" a podobně. Možná, kdyby si ten druhý udělal taky dráhu na druhé straně republiky, tak by to vypadalo obdobně.
Uniká nám ale jedna pointa - bohužel je nás sport odkázán na podobné "mecenáše", jelikož nikdo není schopný sport zpropagovat a sehnat sponzory, nebo zalobovat na vyšších místech na zavedení sázkového systému podobnému tomu na západě, z kterého dostihy všude na světě žijí.
Taky nám asi uniklo, že nebýt pár "nadšenců", který nemají dostatek vlastních financí, aby mohli sponzorovat dostihy a jsou odkázání na nějakého toho "sponzora", který je dostatečný blázen vložit svoje peníze, nebo zařídit přísun těch státních, by se od roku 2012 v Praze neběhalo, a když by si ČKA v roce 2015 zpomněla, že skutečně ten jeden pán na Moravě celou sezónu neufinancuje a potřebuji taky ty peníze z magistrátu, dávno by už chuchelská dráha neexistovala.

Sázkař - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jediné řešení

Bravo "ospal", moc hezky popsáno, bystroň, nazvi se spíš tupoň, chce to více rozhledu. Hlavně se tu pořád neotírejte o Balcara, za jeho éry sport vzkvétal, nyní je to naopak, nemá cenu si něco nalhávat.

bystroň - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jediné řešení

Máte určitě na mysli vypisování dostihů na míru jedné nejmenované stáje, dostihy o různé zoubky, o sázení škoda mluvit. Jinak v té době nebyl takový problém sponzora najít, dnes už se firmy díky krizi nějak nehrnou a nepohrnou. To jen k poznámce o tom rozhledu. Lidé rádi zapomínají to špatné a pamatují si to dobré. Zapátrejte v paměti, jak to tenkrát doopravdy bylo.

wewerka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jediné řešení

Nevim, ze by se v Ceklusu vypisovalydostihy pro jednu staj, naopak je snaha aby mel sanci behat kazdy kun. Bavime se snad o pritomnosti ne o tom co bylo. Ceklus vsem plati pri dostizich, ale moravsky poradatel dluzi, dluzi a dluzi. Lidi jako bystron proberte se.

Hlídač kalendáře - Kalendárium

Za 25 dní budeme běhat Březnovou cenu na zahájení sezóny. To, že se zatím neví KDE, ani KDO dostihový den organizovat bude je maličkost, ale určitě se to objevilo v "již avizované změně strategie". Já bych možná ale tuto informaci ocenil, jelikož bych si potřeboval zarezervovat Pendolino...

čtenář - Co Vám brání?

To je teda odpověď neodpověď! Co brání ČKA přenechat Čeklusu část výše zmíněných dostihů včetně příslušného finančního krytí, tak jak to poskytuje Equi Foru? V každém případě by na tom jen "vydělala", protože by nemusela platit nájem dráhy. Co se termínů týká, ČKA si vypíše a zveřejní termínovou listinu a pak na to asi zase zapomenou nebo se jim tam vloudil nějaký šum, když nemůžou čeklusu schválit jejich termínovku, protože oni to chtějí zrovna tak - To je teda ale pech co? Nebo něčí slaboduchost. Taky nevím, v čem vidí ČKA přínos? V jejich podání tak akorát přínos ke konečné likvidaci, to pak jo.