Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Níže vám předkládáme vyjádření výboru Čeklusu k letošní dostihové sezóně v Praze, která měla původně začít 11. dubna a která je bohužel zatím v nedohlednu...

Díky nevhodnému zásahu a nečestnému jednání zástupců výboru ČKA na Magistrátu hl. m. Prahy nebyla bohužel akceptována žádost Čeklusu na získání finančních prostředků v rámci partnerství na pořádání klusáckých dostihů v roce 2015 v Praze. Tyto prostředky, o které se nás zástupci výboru ČKA pokusili připravit, však neobdrží ani Česká klusácká asociace. Z tohoto důvodu je vedení Čeklusu nuceno odložit začátek dostihové sezóny v Praze na neurčito.

Stále ještě existuje možnost tyto finanční prostředky v budoucnu získat. Předpokládá to však uzavření právní dohody mezi ČKA a Čeklusem o uzavření starých sporů a zavázání se ke spolupráci při organizaci klusáckých dostihů v Praze. V takovém případě by bylo pravděpodobné, že by finanční prostředky na pořádání dostihů v Praze získaly obě dvě strany.

Výbor Čeklusu je připraven závaznou dohodu uzavírající minulosti a deklarující pozitivní přístup k budoucnosti včetně aktivní spolupráce s ČKA uzavřít.

Ing. Soňa Froňková, Ph.D.
předsedkyně výboru Čeklusu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hi - Re: tak už dost....

Tak tohle je minimálně 10 piv, 2 láhve slavného růžového a nějakej ten panák tvrdšího. Pána bude nejprve bolet hlava z alkoholu a potom i z toho, co si přečte svůj příspěvek.
8O)))))))))))

755 - za vše může ČKA - jako vždy

už z tohoto článku je jasné, kdo šíří celý negativizmus a kdo se nikdy nedohodne... "nevhodné, nečestné, připravit"

Oni také byly na magoši volby, tak se možná nová garnitura nechce pachtovat s Balcarovou kolonou.

Sázkař - Re: za vše může ČKA - jako vždy

Z reakce na tento článek je zase jasné, že vymývání mozků je možné, až by člověk nevěřil. Pan Mates uvádí pravdivá fakta, ale, jak již před časem napsal Kýzáček, jeho podání pravdy se špatně přijímá, přestože nelze než souhlasit. To, jak jedná naše arogantní trojička s členskou základnou je až neskutečné, jejich drzost je obdivuhodná, nezbývá než pogratulovat za skvělý výkon. Stanovy jsou v celé své kráse jen cár papíru, tak to bohužel je a nikdo s tím nic neudělá, můžem se stydět, mají nás za trapné íkváčky od vidlí, smutné !