Jdi na obsah Jdi na menu
 


Níže zveřejňujeme prohlášení výboru Českého klusáckého spolku týkající se především dostihové sezóny na pražském závodišti.

Vzhledem k tomu, že dosud nedošlo k právní dohodě mezi ČKA a Českým klusáckým spolkem, finanční prostředky z Magistrátu hl. m. Prahy do klusáckého sportu nepůjdou. Otálením v této záležitosti propadají další termíny, ve kterých bylo možné prostředky na pořádání dostihů v Praze z tohoto zdroje získat. V tuto chvíli je tedy posledním dostihovým dnem pořádaným Českým klusáckým spolkem na dostihové dráze v Praze 14. červen.

Členové výboru Českého klusáckého spolku se podivují nečinnosti Výkonného výboru ČKA i jednotlivých chovatelů, majitelů, jezdců a trenérů, kterým zřejmě tento stav vyhovuje. Přitom získáním dalších cca 3 miliónů korun do klusáckého sportu by bylo pozitivem pro všechny zúčastněné. Nakonec uzavření zmíněné právní dohody by mělo pozitivní vliv i na dostihy v Ostravě, kam by zajisté jezdilo více koní českých majitelů včetně klusáků z Levína.

Můžeme pouze prohlásit, že Český klusácký spolek svou snahu o zachování dostihů v Praze – Velké Chuchli nevzdá, protože chceme splnit jeden z hlavních bodů svých stanov, a jsme přesvědčeni o tom, že pro celý klusácký sport a jeho budoucnost je zachování klusáckého dostihového provozu ve Velké Chuchli nezbytné.

Výbor Českého klusáckého spolku

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nepražák - Re: Re: Re: Re: Re: koho volit

Svlékáte kalhoty, ale brod je ještě daleko, je podezřele ticho okolo VS, tak zásadní událost jako jsou volby a kde nic tu nic, myslím, že nás pan magistr tahá za nos, rád bych se mýlil.Taktika by to nebyla špatná, utahat a otrávit nespokojence a vítězně kráčet dál, jaképak stanovy, řády apod. má nás v p....i !!!

xxl - Re: Re: Re: Re: Re: Re: koho volit

Tak odhadl jsi to úplně přesně.....velká gratulace. Teď už je jasné že i druhý Jirka stojí za prd. Slibem sice neurazíš, ale určitě nase*eš. Koukám že u klusáků je naprosto běžné nedodržovat slíbené.

??? - bez komentáře

Pan Jiří pokračuje vesele ve své krasojízdě. Odložený den kvůli blablabla, ve skutečnosti je ale odložen pro Boccaccia, který ještě ve středu za každou cenu musí startovat ve Francii.. bez komentáře

xxxl - Valná hromada

: 01. 07. 2015 - Valné shromáždění České klusácké asociace bude svoláno na sobotu 29. srpna do Velkého Meziříčí.
Na mishano.com je už delší dobu tato informace. Zde bohužel chybí. Dlouho se zde v diskusích řeší kdy bude VH ČKA. Skutečně se VH uskuteční?

Interpol - Re: Valná hromada

Valná hromada bude,i když ne usnášení schopná. Ale mgr. aji prodal JS Konsorcium, aby mohl uvařit volební guláš.

Prezident - Prezident vs. Prezident

Prezident Jockey Clubu sehnal pro cvaláky Mercedes jako sponzora, prezident ČKA zařídil, aby klusáci a dokonce ani cvaláci nedostali peníze v Praze. Ten náš hňup není schopný svolat valné shromáždění, neplní si své povinnosti a jen škodí.
Možná ten svůj jeden závit co má ve svém pidimozečku používá na jednu věc. Vymýšlí jméno pro hříbě, které se mu narodilo v lednu!!!

FBI - Re: Prezident vs. Prezident

Opravdu si myslíš, že je to tak jednoduché? Magistrát rozhodoval na základě podložených informací, které dostal. Jedna z těchto informací je třeba zde

http://kraken.slv.cz/3VSPH1899/2013

, určitě doporučuji prostudovat. Pokud se tam dočte třeba tohle "Insolvenční návrh zhodnotil jako účelový s cílem Asociaci poškodit ve prospěch nově vzniklého (25.9.2012) občanského sdružení Český klusácký spolek (dále Spolek) snažícího se převzít kompetence Asociace a podáním návrhu zabránit, aby mu byly poskytnuty dotace" pak se nediv že je nechce dát. Přeji hezký den.

abcd - Re: Re: Prezident vs. Prezident

tak si to hlavně ještě jednou a pořádně přečti ty! Už záhlaví ti hodně napoví - kupříkladu kdo je navrhovatel a kdo zastupuje věřitele, v tom je totiž ten základní kámen úrazu. Kdo do sporu zatáhl spolek je víc než jasné. Jinak obsáhlý rozbor je jedna velká lež (kdo ji zařídil je asi bez komentáře), zvláště skutečnost, že jedna ze stran cíleně přenese pozornost na doměnku, která není předmětem návrhu. Holt naše právo si evidentně může každý vysvětlit po svém, zvláště když se ho přímo účastní a zná nám skryté praktiky!

FBI - Re: Prezident vs. Prezident

U tohoto insolvenčního návrhu totiž všechny problémy začaly.

- Re: Re: Prezident vs. Prezident

Problémy začaly sice v době , kdy byla zahájena insolvence, ale je díky Jiříkům, kteří se do dnešního dne snaží o uchopení moci, aby prezentovali svoje ego. Kdyby nezačal boj mezi těmito dvěma, tak nebyla insolvence ani soudy a přetahování se o to , kdo je mocnější ješita.
Jinak jsou oba stejní a vedou klusáky do záhuby. Mezi nima tomu ještě dala korunu Boumova Eminence-MVDr.

Ale toto se netýká minulosti, ale letošních peněz z Magistrátu Prahy. Díky zásahu Pokorné a figurky Šplíchala, utřeli hubu i cvaláci, proto asi museli sehnat Mercedes.

FBI - Re: Re: Re: Prezident vs. Prezident

A už se aspoň ví který z nich má většího pindíka?

aik - Re: Re: Re: Re: Prezident vs. Prezident

Řekni Helči ať to změří !

FBI - Re: Re: Re: Re: Re: Prezident vs. Prezident

Tak prý se to dozvíme příští rok, na nové jezdecké licence se bude dávat foto od pasu dolů.

Dostihový fanoušek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident vs. Prezident

Ono je to vlastně jedno ... : ČURÁK JAKO ČURÁK ... , oba dva by se měli oběsit ...

FBI - důvody sponzora

Tak tu máme čtvrtek a doposud žádné vyjádření ohledně zrušeného dostihového dne. Stále jen strohé "z rozhodnutí sponzora" Asi se čeká na návrat nejvyššího z dovolené a nebo je tato informace opět pouze pro zasvěcené a ostatní mají prostě smůlu.

Jj - Re: důvody sponzora

A informace o tom, proč VV ČKA už půl roku nesvolává volební valné shromáždění a porušuje stanovy je také jen pro zasvěcené?

KGB - Re: Re: důvody sponzora

A jak zrovna tohle souvisí ??

Milan - Re: Re: Re: důvody sponzora

FBI - proč by se nějákýmu anonymovi měl někdo zpovídat? Sponzor dostihy zrušil, ani mě to vůbec nepotěšilo, ale co s tím? Tak nějaké uspořádej ty, chytráku.
KGB - možná nesouvisí, ale to je daleko podstatnější. Pět členů VV bez mandátu arogantně
kašle na neanonymní členy ČKA.

FBI - Re: Re: Re: Re: důvody sponzora

Ne nějakému anonymovi, to jseš trochu vedle. Pokud jsi sledoval návštěvnost těchto stránek po tomto incidentu, jistě jsi si všiml, že na vysvětlení nebo lepší informaci čekalo sakra hodně lidí. Jen za neděli byla návštěvnost 199 lidí k půlnoci toho dne. Tak nás tu nekrm hloupostma. Přeji hezký den.

Fanoušek dostihového sportu - Re: Re: Re: Re: důvody sponzora

Stále stejná pakáž a verbež ... - "Jiříčkové" Balcarů a Svobodů to rukou společnou a nerozdílnou oba vedou pěkně do prdele (omluva za vulgární výraz ... , ale takové dva kryply aby opravdu lupou pohledal ... ) ... Za chvíli na tom budeme jako na Slovensku ...