Jdi na obsah Jdi na menu
 


Níže zveřejňujeme prohlášení výboru Českého klusáckého spolku týkající se především dostihové sezóny na pražském závodišti.

Vzhledem k tomu, že dosud nedošlo k právní dohodě mezi ČKA a Českým klusáckým spolkem, finanční prostředky z Magistrátu hl. m. Prahy do klusáckého sportu nepůjdou. Otálením v této záležitosti propadají další termíny, ve kterých bylo možné prostředky na pořádání dostihů v Praze z tohoto zdroje získat. V tuto chvíli je tedy posledním dostihovým dnem pořádaným Českým klusáckým spolkem na dostihové dráze v Praze 14. červen.

Členové výboru Českého klusáckého spolku se podivují nečinnosti Výkonného výboru ČKA i jednotlivých chovatelů, majitelů, jezdců a trenérů, kterým zřejmě tento stav vyhovuje. Přitom získáním dalších cca 3 miliónů korun do klusáckého sportu by bylo pozitivem pro všechny zúčastněné. Nakonec uzavření zmíněné právní dohody by mělo pozitivní vliv i na dostihy v Ostravě, kam by zajisté jezdilo více koní českých majitelů včetně klusáků z Levína.

Můžeme pouze prohlásit, že Český klusácký spolek svou snahu o zachování dostihů v Praze – Velké Chuchli nevzdá, protože chceme splnit jeden z hlavních bodů svých stanov, a jsme přesvědčeni o tom, že pro celý klusácký sport a jeho budoucnost je zachování klusáckého dostihového provozu ve Velké Chuchli nezbytné.

Výbor Českého klusáckého spolku

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pamětník - Kam jsme to došli ?

Hlavně se pořád hádejte a že jdou klusáci do háje je vám jedno.
Pamatuji doby, ( za prezidentování pana Dohálského ), kdy takové tahanice nebyly, po dostizích seděli téměř všichni v restauraci, probrali se problémy i výsledky a to , že někdo jezdil , jak prase ho něco stálo. Nabyly soudy, bitky, napadání, ani msta.
Zamyslete se nad tím !

Jakub Ledvina - ....

Hlavně,že se nikdo nepodepíše....To jste teda frajeři.... Na to se podepsat nema asi nikdo koule...

Petr Pichl - Re: ....

Jakube máš pravdu.Jsou to jen názory rádoby odborníkú na věc.Většina zde razí zásadu že "Nejlepší obranou je útok".Ani slůvko sebereflekce.

ekvizitor - Re: Re: ....

pane Pichle, vystavujete se možnosti ekvizice, ikdyž bez tortury,Ale trest vás stejnš nemine a ani nebudete vědít kdy doktorka udeří, jo ta si pamatuje a nezapomíná.

Jakub Ledvina - Re: Re: ....

Presne,ale je to mrzute,kazdy ma nazor a nemam nic proti tomu si ho poslechnout,ale preci jsme lidi a umime se bavit/psat jako lidi a k zakladum patri ,tedy aspon podle meho nazoru,se podepsat

Niere - Re: Re: Re: ....

Tak pane Ledvino, ještě jste nám nesdělil ten Váš názor. Ale jelikož vy vlastní názory měníte více než špinavé trencle a zbytek si jenom přivlastňujete, tak nevím, jestli to někoho vůbec zajímá.

FBI - Re: Re: Re: Re: ....

Tak tohle sedí jak hrnec na prdel. Gratuluji. Evidentně si chtěl šplhnout u levínských, kterejm zítra bude někde jinde propírat špinavé prádlo a pomlouvat. Však ho známe. Nu což, sám si naběhl.

Jakub Ledvina - Re: Re: Re: Re: Re: ....

Nazor na tu situaci mam svuj,ale jelikoz jsem to nevidel tak to nebudu ani soudit,od toho tu je dostihova komise. A nazor,ze jste hrdinove,ze se neumite podepsat a akorat utocite na vsechny okolo je muj a nema s nikym nic spolecneho.

ja - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....

Tak to je vcelku zajímavé, že jste neviděl incident, který se stal v dostihu, kterého jste se účastnil. Byl jste tam vůbec? Nebo jste jako vždycky, když jezdíte, nevnímal co se děje?

Jakub Ledvina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....

V dostihu jsem sice byl,ale daleko za konmi... Takže jsem ho neviděl,ale tak jestli máte názor,že nevnímám v průbehu dostihu tak vám ho brát nebudu,ale asi si za tím moc nestojíte,když se pod něj ani neumíte podepsat :-)

fgh - Re: Re: Re: Re: ....

No tak, trošku úroveň. Pan Ledvina a pan Pichl mají svatou pravdu, podepisovat bychom se měli, ale ne každý má chuť nechat se za svůj příspěvek veřejně urážet, s tak je anonymita pohodlnější. Jak správně napsal, nemáme na to koule, vystoupit veřejně. Proto nemusíme hned pana Ledvinu urážet, on se podepsal a vyjádřil svůj názor. Na druhou stranu, pane Ledvino, napadlo Vás, že se může taky někdo podepsat Vašim jménem?

Jakub Ledvina - Re: Re: Re: Re: Re: ....

Ano napadlo a nestalo by se poprve co by nekdo pouzival jmeno nekoho jineho zde. Ani bych se takovemu chovani lidi nedivil,to akorat ukazuje,ze si vsichni vzajemne chteji skodit a podvadet. Jako kdyby to nestacilo normalne. Je to skoda,ze je zde takova situace

- Re: Re: Re: Re: Re: ....

Ano, anonymní diskuze jsou hnus. Jenže bohužel to u členů ČKA nejde. Kdokoliv se veřejně projeví, se dostane do tajného trezůrku paní doktorové, a ta je velice zdatná vytáhnout špínu na kohokoliv v tu nejvhodnější hodinu.

KGB - Jde to do háje!

Hlavně že to konečně jde do háje! Stejně se na ty 4-5 jelenů v dostihu už nedá dívat! :-)

Sázkař - Re: Jde to do háje!

To, co jsi napsal 3.6.v 17'29 je na úrovni myšlení člověčí nuly v životě pravděpodobně neúspěšné, pokud se na dostihy nedá dívat, tak se nedívej, jak jednoduché!! Zeptej se p. Lomana zda má vyplaceno, ty svobodorektální alpinisto z KGB, nebo můžeš klusáky úplně vynechat a svoje frustrace ventilovat někde v úplně jiném odvětví, doporučuji kuželky. Přeji hezký zbytek dne.

NCIS - Re: Jde to do háje!

Jojo, taky se nemůžu koukat na ty dostihy, když na nejlepší dráze v Evropě, lepší než v Solvalle běží 4 koně s 200m mezerami v cíli. A nechápu ty idioty, kteří na hrbatou dráhu nahlásí deset koní do dostihu!

Fanoušek dostihového sportu - Jenom další nic neříkající prohlášení ...

To je opravdu absolutně o ničem ...

CIA - Re: Jenom další nic neříkající prohlášení ...

Ty kuse hovězího, co ti Svoboda slíbil, že si neuvědomuješ, že klusáci přišli o další možný zdroj financí. Maže vám, vy vlezdoprdelkové, med kolem huby a přitom nemá doplacené loňské výhry. Copak jste opravdu tak naivní, že nevidíte, že mu jde jen o to aby se zviditelnilo Svobodovo JÁ. To že klusáci jsou opravdu před likvidací, to vám nevadí ?

FBI - Re: Re: Jenom další nic neříkající prohlášení ...

Ty jsi ale kus naivního vepřového. Svoboda nemůže za to, že si ČKS nezajistil jiné zdroje a spoléhá pouze na to, že mu celou sezónu zaplatí magistrát. Prostě nezaplatí a to je dobře. Stejně by ty peníze někdo jen dobře propral. Přeji ti hezký den.

??? - Re: Re: Re: Jenom další nic neříkající prohlášení ...

ty už nejsi jenom kus, ale komplet, nebudu ani psát čeho, nebylo by to slušné . Ty si vyper fusekle, ať je tvé prací teorii učiněno za dost, protože čks má na rozdíl od čka účetnictví transparentní a velmi snadno si můžou úplně všichni průměrně gramotní vše spočítat. To se ovšem tebe netýká, protože gramotní pochopili, že o magistrátní peníze nepřišel jen čeklus, ale také čka, což je docela k nepochopení. Čks by si nemusel zajišťovat vůbec nic, kdyby se čka chovala tak, jak má. Čks je jen a jen její dítě a děti jsou jak známo takové, jací jsou jejich rodiče. Takže pláčeš na špatném hrobě, obrať se na čka.