Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stížnost adresovaná k provozovateli serveru


autor: Česká klusácká asociace

Stížnost adresovaná k provozovateli serveru
 
Za Českou klusáckou asociaci podávám stížnost na způsob Vámi publikovaných komentářů - sekretariát ČKA Vašemu serveru poskytl k publikování pouze jediný dokument, a to Zápis z jednání Výkonného výboru 30.1. a 6.2.2009, žádné další komentáře ani příspěvky jsme Vám nezaslali a od jejich Vámi publikovaného znění se jednozančně distancujeme a činíme Vás za ně plně odpovědnými. Podle vyjádření právníka jste jako provozovatel serveru povinni zabezpečit, že subjekt uváděný Vámi jako zdroj příspěvků je skutečně tímto subjektem, že tedy jménem jednoho subjektu nevystupuje subjekt jiný. Pokud nejste schopni tento mechanismus zveřejňování příspěvků zabezpečit, přebíráte za to plnou zodpovědnost. A pokud vznikne subjektu, jehož jméno bylo díky Vašemu serveru zneužito, jakákoli újma, má právo požadovat po Vás i soudní cestou náhradu.  
Za Českou klusáckou asociaci MVDr.Helena Pokorná a Mgr.Jiří Svoboda
Ke stížnosti se za svou osobu připojil pan Bedřich Novák, který se také od jakýchkoli příspěvků podepisovaných způsobem připomínajících jeho jméno distancuje.
 
 

Komentáře

Přehled komentářů

udiv - udiv

Zrovna jsem byl na servru seznam.cz/diskze,-tisice lidi,anonymu,prezdivek(Cunek,Paroubek,Topol aj.)vymislenych jmen,vulgarni nadavky atd............ Proc to nekdo neda k soudu?
Nevysoudi penize ci jakoukoliv nahradu???Protoze to nejde to jsou komentare,leda ze by provozovatel servru sedel 24 hodin u pocitace a kdyz by se mu neco nezdalo tak to smazal.....ha ha hodne stesti
Jestli se k tomu vyjadril pravnik tak si dejte pozor at se Vam na to do mesice nevykasle a neda od toho ruce pryc.Jednoho takoveho zname vsichni...

Trot Centre Alet - Pozor!!

Bohužel, vkládání komentářů nemůžeme ovlivnit. Prosíme všechny vkladatele, buďte fér a ZÁMĚRNĚ nepoužívejte jména a přezdívky osob, které by to mohlo poškodit (např. Béda a Jindra). Nenuťte nás k cenzuře!

Vzkaz VV ČKA
Nejdříve si udělejte pořádek na vlastním dvorku a pak teprve pište výhružné dopisy. Přezdívky Fantomas, Sekretariát ČKA, Menšina a Anonym jsou zjevně jedna osoba a je to jeden z vás!!!

Honza - Trestní oznámení

Pokud se vám něco nezdá, podejte trestní oznámení na Policii ČR, ta se tím bude zabývat, provozovatel serveru neručí a ani nemůže ručit za vkládané příspěvky, leda, že by zrušil diskuze a to ponechte na provozovateli. Může pouze poskytnout některé informace z logu serveru pouze a jenom policii, v opačném případě se sám vystavuje trestnímu stíhání. Zjednodušeně řečeno, každý soud vás s podobnou žalobou na provozovatele serveru vyhodí. V případě, že se někdo jiný skutečně vydává za vaši organizaci podejte na něj trestní oznámení a tečka.

Sir William Sulkař - Bojujte čestně!

Tohle je jen trapný pokus jak na radu právníka(který to asi bude?) se pokusit vyhrožováním soudem umlčet stále rostoucí nespokojenost členu čka. Asi už vám došly argumenty na palčivé a hlavně pravdivé otázky ohledně sezony, peněz a podobně...