Jdi na obsah Jdi na menu
 


Český klusácký spolek již od prosince pracuje na přípravě dostihové sezóny 2015 v Praze. Bohužel ani napodruhé výbor ČKA neschválil tuto termínovou listinu. Dnes poslal výbor Českého klusáckého spolku již v pořadí třetí žádost: 



Dobrý den, 

uplynulo už 9 dní od doby, co jsme vás již podruhé žádali o schválení termínové listiny dostihů v Praze. Dosud od vás nemáme odpověď.

Termínovou listinu jsme upravili tak, aby nekolidovaly dostihové dny s termínovou listinou uveřejněnou na webu ČKA. 

Termíny, které požadujeme, máme rezervovány u TMM s.r.o. a domníváme se proto, že vám nic nebrání tuto termínovou listinu bezodkladně schválit. 

Uvědomte si, že do našeho plánovaného zahájení sezóny zbývají již necelé dva měsíce a je tedy potřeba urychleně jednat s příslušnými orgány o povolení k pořádání dostihů a taktéž vstoupit do smluvních vztahů s TMM s.r.o., sanitní službou a dalšími organizacemi. Dále je zapotřebí pracovat nad propozicemi a Doplňujícími ustanoveními. 

Dovolujeme si upozornit na skutečnost, že vše zařizujeme ve svém volném čase a děláme to pro celou klusáckou obec, nejen pro členy Čeklusu. Proto bychom očekávali mnohem vstřícnější přístup z vaší strany. 

Pokud nám nechcete termínovou listinu schválit, sdělte nám to obratem s patřičným odůvodněním, abychom zbytečně nemařili svůj volný čas náročnou přípravou dostihové sezóny 2015. Neradi bychom podnikali další kroky směrem ke kompetentním orgánům a institucím. 

S pozdravem

Michaela Zemanová
místopředseda
Český klusácký spolek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Koňák - pryč s triumvirátu

Snaha o schválení termínové listiny je zřejmě marná. ČKA, respektive triumvirát Svoboda-Pokorná-Šplíchal, který dnes ovládá klusácký sport, najednou otočil. Již asi neplatí „zapomeňte na Chuchli, teď jsou tady Bravantice“. Pan Mgr. Si asi ukousl příliš velké sousto a došly mu finance. Paní doktorce se už také zajídá harcování do Ostravy, navíc náklady s tím spojené rovněž nejsou zanedbatelné. A tak je najednou stará Chuchle zase dobrá. Euforie z „nejlepší dráhy ve střední Evropě“ už zřejmě vyprchala. Nebýt ČKS, dostihy v hlavním městě už by nebyly. Nebyla by pravděpodobně už asi ani dráha. Opět překáží ten ČKS! Co s ním? Jak je známo, ČKA si také požádala o grant a nabízí se myšlenka, že chce opět nastolit absolutní totalitu. Nasvědčuje tomu také termínová listina zveřejněná na webu ČKA. ČKS svou činností vyvrátil teze o čísi nepostradatelnosti, a to dominátorka neodpouští – chrlí kolem sebe jen jed a síru. Klusáckou obec se jim podařilo rozeštvat pod známým heslem „rozděl a panuj“. Veřejnost evidentně rezignovala a je jim všechno jedno, i fakt, že ČKA byla založena ku prospěchu celé klusácké obce, nikoliv triumvirátu. Než lidem dojde, že je ČKA okrádá a ničí, bude pozdě.

Sázkař - Defenestraci !!

Hned po přečtení první věty mě napadlo, jestli bývalý výbor ČKA nepracuje právě na tom, jak tuto snahu zhatit, moc by mě to nepřekvapilo. Koňáci, rozum do hrsti, což to může takto dál fungovat ? Stanovy se ignorují, sliby se slibují atd.