Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Vzhledem k tomu, že ČKA nezveřejnila výzvu Kontrolní komise ke svolání VS ČKA v plném rozsahu, požádála nás Kontrolní komise o zveřejnění:

 

 

Kontrolní komise ČKA

Radotínská 69

159 00 Praha 5

                                                                                           Prezident  ČKA

                                                                                          Ing Jiří Šplíchal

                                                                                           České klusácká asociace

                                                                                           Radotínská 69

                                                                                           159 00 Praha 5

 

Věc: Svolání Valného shromáždění ČKA.

----------------------------------------------------------

Kontrolní komise ČKA, ve složení MVDr. Ing.  Ladislav Vojáček, Ing.  Josef Semerád, Zdeněk Škobis, vyzývá  prezidenta ČKA k okamžitému svolání Valného shromáždění ČKA, a to nejpozději do 31. března 2015. Nejedná se jen o svolání VS do tohoto termínu, ale KK ČKA požaduje, aby se VS do 31.3.2015 i uskutečnilo.

Důvodem výzvy je skutečnost, že stávajícímu VV a ostatním voleným orgánům skončilo dvouleté období,dle platných stanov ČKA, na které byly tyto orgány zvoleny.

Navrhovaný program VS.

  1. Zahájení
  2. Volba zapisovatelů, ověřovatelů zápisu, návrhové a volební komise
  3. Kontrola plnění úkolů uložených VS ze dne 14.12.2013, VV ČKA
  4. Zpráva prezidenta o činnosti a hospodaření za rok 2014
  5. Zpráva prezidenta o přiznaných státních dotací na vedení Plemenné knihy, výstavy, a zkoušky výkonnosti za rok 2014, a jejich rozdělení( jak byly použity)
  6. Projednání a rozhodnutí o oddělení Klusácké autority tj ČKA od jednotlivých pořadatelů dostihů
  7. Diskuse I. část
  8. Odstoupení stávajícího VV a členů komisí
  9. Volba nového VV ČKA, KK, předsedy STK, CHK, DiK
  10. Informace Equi forum o zajištění a pořádání dostihů v Bravanticích
  11. Informace ČEKLUSU o zajištění a pořádání dostihů v Praze
  12. Projednání nároků na chovatelské prémie chovatelů za roky 2011, 2012, 2013
  13. Diskuse II.část
  14. Návrh usnesení VS a jeho odhlasování
  15. Závěr

 

 

KK ČKA požaduje:

  1.  přítomnost dvou členů KK u prezentace
  2. Zastupovaní na VS ČKA , pouze s ověřeným podpisem písemné plné moci
  3. Dodat písemně předsedovi KK jmenovitý seznam členů ČKA, nejpozději 7 dnů před konáním VS
  4. Zveřejnění této výzvy na stránkách „czetra „  , ihned po obdržení této výzvy.

 

 

 

Za KK ČKA MVDr. Ing. Ladislav Vojáček

Předseda KK ČKA                                                                                    Dne: 26.2.2015

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pobaveny divak - Cirkus Čeklus

Gratuluji věrnému členovi Čeklusu, který v době, kdy ČKA sabotuje všechny snahy Čeklusu o dostihy v Praze, zachřanuje dostihy panu magistru na nejlepší dráze v Evropě. Bravo!

udivený divák - Re: Cirkus Čeklus

Ten věrný člen Čeklusu je jen obyčejný pěšák, který se tou prací živí. On si nemůže dovolit dělat fórky jako čka, protože by byl bez práce. Nebo snad má někdo pocit, že se majitelé budou na koně jen dívat? Asi ne, co? Navíc, proč zachraňovat? Je dobře, že se běhá, když někdo dodnes nepochopil, do čeho se řítí a nechá se tam tlačit, tak je potřeba, aby to proběhlo co nejdříve...
K čka nemá smysl se dál vyjadřovat, jsou v pr..li, je jen otázka času, než spadne klec a už to dlouho trvat nebude! Oni to ví moc dobře.

pobaveny divak - Re: Re: Cirkus Čeklus

Jestli jste si nevšiml, tak o "padání klece" se mluví již několik let a co se zatím událo? Nic. Protože vždy se těm pár "sabotérům" podhodí drobky a pak jsou zticha. Takže ta "klec" padne, když paní doktorová bude chtít, nebo když se jí už nebude chtít.

CI 5 - Re: Cirkus Čeklus

Von Čeklus není ani takový cirkus, jaký cirkus předvádí naše neomylná trojice v ČKA.
A Mykolovi to nemějte za zlé, vždyť je to jediné co ho živí. Naopak si myslím , že by měli jednou dojed do Bravantic všíchni a narušit magistrovi pro něj udělané propozice, tím, že přijedou z nejlepšíma konima a Pána velkomožného a neomylného budou porážet v dostizích.

otraveny - Re: Re: Cirkus Čeklus

No sice by bylo fajn vyhravat v Trabanticich, ale ma to sva ale...
V prvni rade je ten Sodomuv Equi for notoricky neplatic a to me moc nebavi behat bez penez. O tom jake je tam zazemi se asi ani bavit nebudeme.
Za druhe se mi nechce podporovat lidi co tento sport prakticky zabili. Na clenskou zakladnu z vysoka.... Zadna valna hromada... Nene to podporovat urcite nebudu.
Naopak z vyse uvedenych duvodu tam nepojedu a vsem slusnym lidem bych to take doporucil.

Majitel - Re: Re: Re: Cirkus Čeklus

Pan magistr se již několikrát veřejně vyjádřil, že o české trenéry ani majitelé nestojí, že chce majitelé a trenéry nové - ideálně ve svých stájích. Pomůže jenom, že se brabantických dostihů české koně účastnit nebudou, dokud nenastane dlouho proklamované vyhlášení ČKA - "ke každému pořadateli dostihů přistupovat stejně". Koneckonců, to Německo je pro mnohých stejně daleko, navíc je může zaskočit normální přístup a jezdecký um účastníků, kteří nebudou vykřikovat, že je to "jejich dráha a startuje se podle nich!".

Pražačka - Re: Re: Re: Cirkus Čeklus

Trabantice, tohle psal snad pan Škobis, ne? Pravda, tribuna pro podostihové opíjení tam není, jedna mezeza ze zázemí.

Miss - Re: Re: Re: Re: Cirkus Čeklus

Jedna mezera? Cely Trabantice jsou na hovno! Dostihy ve třech koních nebo nejlépe v žádných, to se raději hoděj marod... Svoboda nemá peníze to ví už každej, běhá se pořád jen na dluh a kdoví jestli vůbec někdy zaplatí. Trojka Svoboda, Pokorná a Šplíchal ať už jdou do háje. Jen sliby, kecy a mezitím klusáci jdou za jejich vlády do kytek.

Pražačka - Re: Re: Re: Re: Re: Cirkus Čeklus

No tak že ste se sem loni obtěžoval jezdit pane Škobis,když jsou BRAVANTICE celý na hovno

příznivec všech koní - i klusáckých - Dotaz na pana Balcara

Chtěl jsem se pouze zeptat, zda budou letos ve Velké Chuchli klusácké dostihy ... Rádi bychom i s dětmi v sobotu 11. dubna zašli, ale musíme to vědět dříve ... Snad pro Vás jako zámožného člověka nemůže být takový problém zasponzorovat těch pár dostihových dnů z vlastní kapsy ... Děkuji Vám předem za sebe i za své děti, které koně prostě milují :o))) ... Václav Kopecký, Praha - Radlice

Nebalcar - Re: Dotaz na pana Balcara

11.4. rozhodně klusáci ve VCH nebudou a dál je to (zatím) ve hvězdách. Budete muset vzít ve VCH zavděk pouze cvalovými dostihy, které se konají počínaje 5.4. každou neděli od 14.00.

Zuzana - Re: Dotaz na pana Balcara

Pane Kopecký,
rozhodně si naplánujte jiný program. I kdyby totižto pan Balcar byl té lásky a nezištně dostihy zasponzoroval (nebo kdokoliv jiný mimo ČKA), tak to ničemu nepomůže, jelikož ČKA Čeklusu nepovolila pořádání dostihů. Takže otázku směřujte na ČKA.

KGB - Re: Re: Dotaz na pana Balcara

Ano, Jiří Balcar býval "FRAJER" v dobrém slova smyslu, bohužel pro všechny přátele, spolupracovníky a všechny, kdo se ním kdy dostali do styku už to není delší dobu pravda. Tady bych opravdu pomoc nečekal, natož nezištnou. Až tohle někdy nastane, rád sklopím uši, koule a klidně se mu i ukloním a omluvím.........v tuto chvíli to však nehrozí.

Spasitele - Antikrist

http://klusaci.rajce.idnes.cz/21.3.15_-_Bravantice_-_Klusacke_dostihy/#IMG_5005.jpg

Zatleskejte naší spasitelce, která dokázala, že je možné vypsat dostih, na který nedorazí ani jeden kůň, a která si o chvíli zatleská, že konečně docílila zrušení dostihů v Praze, jelikož už i na Magistrátu pochopili, že na tuhle šaškárnu nemají čas a zbytečné peníze.

nestranný - Dotaz

A co se stane, když naše trio opět zachová klídek a nezareaguje ? Cudná zprávička mezi řádky, aby se neřeklo, cosi naznačuje.

Pocahontas - Re: Dotaz

Bingo! Nestane se vůbec nic!

CI5 - Re: Re: Dotaz

Tak v tom případě je to zajímavé téma pro kontrolní orgány a policii ČR. A buď klidný, že je připravené dokumenty zajímat budou.

prognostik - Re: Re: Re: Dotaz

Policii žádné žabomyší spory v ČKA nezajímají. Valné shromáždění bude při dostizích v Bravanticích, hlasů bude dost, kontrolní komise se zvolí nová.

nestranný - Re: Re: Re: Re: Dotaz

Obávám se, že prognostik je nejblíže pravdě, pan Mates je nějaký bojovník, ale myslím, že příliš neuspěl, policie má jiné starosti, na ministerstvu to zase jistí osoba blízká pí doktor, takže co vy na to ??

KGB - Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Není pravda, že policie má jiné starosti, jen se prostě nenašel nikdo, kdo by podal příslušné trestní oznámení. Policie se musí zabývat každým podnětem a tady prostě chybí žalobce. Důvod je zcela prostý, není v zájmu některých osob, aby se policie šťourala v minulosti ČKA.
Pokud by totiž doktorka u výslechu promluvila a dodala patřičné dokumenty, tak by hodně lidí ze současného i minulého vedení ČKA zaplakalo. Ono je mnohem lepší klusáckou obec rozdělovat a ponechat si tak alespoň část moci.