Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo provedl nominaci?

Ptáte se kdo, dle jakých parametrů a proč jsme o ničem nebyli informováni? Nejste sami! Na druhou stranu se ovšem není čemu divit, je to jen pouhé pokračování v úrovni chování a jednání se členskou základnou. Abychom ale neodbíhali od tématu.
V prosinci se v pařížském Vincennes každoročně koná prodejní dostih, kterého se účastní jezdci ze zemí zapojených do projektu Trotteur Francais. V loňském roce se tohoto jezdecky mezinárodně obsazeného dostihu zúčastnil Mykola Volf. Úzké části veřejnosti byla nominace vysvětlena tím, že Mykola jako profesionál, který měl v tréninku nejvíc francouzských koní, s nimi dosáhl v loňském roce největších úspěchů. Budiž, má to svou logiku. Letos měl dle stejných parametrů nejlepšího koně Michal Kalčík – Peter Pan (v tréninku dále Piriac Cash a Reflet du Bouffey), navíc je Michal vítězem jezdeckého šampionátu. Jenže z jakých-si důvodů veřejnost nebyla informována, že bude tato akce vůbec probíhat, natož kdo a jakou logikou bude nominován. Jaké bylo překvapení, když se pak na startovní listině objevilo jméno J.Svoboda. Drnčelo pár telefonů, bylo těžké tomu uvěřit. Samozvolený reprezentant měl navíc štěstí v losu, protože Nelumbo byl v poli nejlepší kůň a tudíž také top favorit! Trenér a určitě i majitel byli dozajista štěstím bez sebe, že jsme jim do sulky top favorita nasadili amatéra! Vysoce favorizovaný Nelumbo se startovním číslem jedna totiž odstartoval v dostihu na 2100 metrů až ze třetí řady (pro našeho reprezentanta klasika, pro Francouze šok), což je na francouzské poměry fatální. Jen zázrakem dokončil nakonec Nelumbo na čtvrtém místě pět desetin za vítězem. Je-li to úspěch či prohra nechť si každý posoudí sám.

V každém případě je to však rána pod pás! Pravděpodobně si asi nic jiného nezasloužíme.

 TCA

 
 
 

7 ème(16H45) : Prix des Rencontres Internationales du T(Trio, Multi, 2 sur 4,)

 
 

Course R Course "A RECLAMER" Départ à l'Autostart 20.000. - Attelé. - 2.100 mètres (G. et P. P.) 10.000, 5.000, 2.600, 1.200, 600, 400, 200. Pour 6 à 10 ans inclus, à réclamer pour 25.000. - (14 partants maximum). Pour cette épreuve,les déclarations de partant ne devront pas faire mention du nom du driver. Les montes seront attribuées, par tirage a sort, aux 14 drivers désignés par leur fédération pour participer au Prix des Rencontres Internationales du Trotteur Français.

 
 
1
OLERON SENONCHOISM.A. BOVAY
(FLASH DE JIEL - FOUDRE DES SALINES)
- Propriétaire : M. Benjamin Goetz - Entraineur : M. Benjamin Goetz - Distance : 2100 - Réduction Km : 1'14"7 - Allocation : 10000 €
2
NERON DE L'ANTEH.P. THOLFSEN
(ECLAIR DE VANDEL - UTONIE)
- Propriétaire : Ecurie de La Loutrie - Entraineur : M. Patrick Thibout - Distance : 2100 - Réduction Km : 1'15"0 - Allocation : 5000 €
3
NARVAL D'ECAJEULV. RIMSA
(GANYMEDE - CIRCE D'ECAJEUL)
- Propriétaire : Mme Claudia De Leeuw - Entraineur : M. Henk Grift - Distance : 2100 - Réduction Km : 1'15"1 - Allocation : 2600 €
4
NELUMBOJ. SVOBODA
(COROT - DYNAMITE CASTELETS)
- Propriétaire : M. Eric Grelier - Entraineur : M. Franck Blandin - Distance : 2100 - Réduction Km : 1'15"2 - Allocation : 1200 €
5
RYDER DE TAGORP. MITSKEVYCH
(JAM PRIDEM - HARGOTE DE TAGOR)
- Propriétaire : Ecurie Danover - Entraineur : M. Stéphane Provoost - Distance : 2100 - Réduction Km : 1'15"5 - Allocation : 600 €
6
NONO DE CROUAYG. VERGAERDE
(EVER JET - MONTGOLFIERE)
- Propriétaire : M. Alexandre Prevost - Entraineur : M. Guillaume Richard Huguet - Distance : 2100 - Réduction Km : 1'15"5 - Allocation : 400 €
7
OLYMPIOV. PUPKO
(CAPRICCIO - HAIFA)
- Propriétaire : M. Jacques Poussier - Entraineur : M. Bertrand de Folleville - Distance : 2100 - Réduction Km : 1'15"8 - Allocation : 200 €
8
NET DE GINAIC. LAKATOS
(JET DU VIVIER - BORETANE DU LOUVET)
- Propriétaire : Mlle Claudine Minier - Entraineur : M. Eric Marc Fournier - Distance : 2100 - Réduction Km : 1'15"8
9
QUIEROE. RAFFIN
(GANYMEDE - KELBELNANA)
- Propriétaire : M. Nordine Krouchi - Entraineur : M. Mickaël Tourteau - Distance : 2100 - Réduction Km : 1'16"2
Non placé
NICE GOLD DU LYSR. WAPLES
(GIANT CAT - DIVA DE VILZY)
- Propriétaire : M. Stéphane Michel - Entraineur : M. Stéphane Michel - Distance : 2100
Disqualifié
NAO MAGIC DU LUPINR. BAKKER
(GIANT CAT - BRIOSA)
- Propriétaire : Ecurie Danover - Entraineur : M. Stéphane Provoost - Distance : 2100
Disqualifié
NAXOS DE FRANCER. HULSKATH
(GIANT CAT - RIA DE HOC)
- Propriétaire : Ecurie Trotting France - Entraineur : M. Roger Coueffin - Distance : 2100
Disqualifié
NOPHENIO DE LUNEN. BALDACCHINO
(QUADROPHENIO - SEASON)
- Propriétaire : M. Dominique Raffini - Entraineur : M. Yves Hallais - Distance : 2100
Disqualifié
OZ LE MAGICIENM.X. MESTRE SUNER
(CAPRICCIO - ASPARA)
- Propriétaire : M. Jean Ladowski - Entraineur : M. Xavier Thevenet - Distance : 2100
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

lwq oijhgfpůoasdh - Alespoň na vánoce si dejte pokoj!

Přeji všem zde, pěkné a Veselé prožití Vánočních svátků, hodně dárků a čistější hlavu.Nehádejte se nebo se na vás ježíšek ..... píp.8O))))
AHOJ.

123 - rána

Spíš než ránu pod pás by jsi Jindro potřeboval pořádnou ránu do hlavy aby jsi se už probudil. Neměl jsi náhodou být nominovaný ty ? Rozhodně toho Svoboda udělal pro tenhle sport za poslední roky hodně, tak ať si jede, a je to úplně jedno jestli byl první nebo poslední a s jakým koněm. Co jsi udělal ty nebo Kalčík ?

Pepa - Re: rána

No hlavně, že ses podepsal, že? Do očí bys mu to určitě neřekl, hrdino. Probudit by ses potřeboval sám. Jestli Ti to ještě nedošlo, ČKA není soukromá organizace a v každém případě ji měl reprezentovat profesionál. Nikdo tady nehodnotí výsledek dostihu, ale fakt, že odstartovat ze třetí řady je ostuda, které by se profík nedopustil. Že se v Praze tento nešvar toleruje, neznamená, že se může dělat kdekoliv. Výrok „rozhodně toho Svoboda udělal pro tenhle sport za poslední roky hodně“ znamená konkrétně co? Za poslední roky je toho opravdu hodně: nevychází plem. kniha, ročenky, věstníky, ČKA je zadlužená, jak nikdy nebyla, nedodržují se vůbec žádné předpisy – dostihový řád ani stanovy, a to už je hodně velký průser. Dostihy jedou samospádem – se Svobodou nebo bez něj, není to jeho zásluha. Jednoduše řečeno nefunguje vůbec nic. Dělá si, co chce, a to má být jako v pořádku? Máš hrdino trochu zvrácené představy. Co kdo udělal? Ono něco dělat jde? Vrať se zpátky na zem!

čenda - Re: Re: rána

Pepiku, když jsi se tak hezky podepsal. Za dobu co působil ve výboru Svoboda dochází k tomu, že téměř úplně narovnali propozice, podporuje se český chov a vůbec mladí koně a hlavně buduje se stadion. To vše v době krize, kdy všechno jde do háje a prachy nejsou na nic. To asi bude důvod proč vede ČKA jako svojí firmu - ale má na to mandát takže proč ne.

Závazky sice plní pozdě, což teda není zrovna cnost, ale plní.

Pokud si myslíš, že je lepší mít věstník, ročnku, PK, ale běhat za státní, nedělat chov a mladé koně tak buď již Ti příkladem Slovensko. To je ten tvůj samospád.

Venda - Re: Re: Re: rána

Heleď Čeněčku, ty troubo, ty peníze tam Svoboda jen pujčil a to jěště ne svoje, ale od KAJOT.
Jsem zvědav jak začne některý věřitel vyžadovat vyrovnání po zadlužené ČKA, jak se budeš na to skládat. Jsme Občanské Sdružení a všichni ručíme stejným dílem a ne podle počtu hlasů za počet koní.

čenda - Re: Re: Re: Re: rána

1)Kajot poslal peníze přímo ČKA tak jak mohou být pujčené ?
2)Půčku má ČKA jen u Svobody a jak poznáš jestli to je za peníze Svobody, Kajot nebo Jardy ?
3)Účelově lžete, protože členové občanského sdružení svým majetkem neručí, v žádném případě.

Doporučuji méně poslouchat propagandu starého Jirky, Lorda de Handicap a více používat vlastní hlavu.

josef - Re: Re: Re: rána

O tom stadionu pochybují všichni. Je to jako s yettim, všichni o něm pořád mluví, ale nikdo ho neviděl... Za "evropské peníze" se sice staví hezky, ale stejně pochybuju. Navíc - kdo tam bude jezdit? Viděli jste letošní Slušky? Taky se nedaly dohromady. Řada velkých stájí veřejně uvedla, že do Bravantic jezdit nehodlá. Takže si tam Jiřík a jeho klika budou asi muset běhat sami, ale o to jim možná taky jde.

rejpal - Re: rána

to si ty chytrolíne myslíš že by tento,v našem podání,pseudo sport mohl bez takových kalčíků a klaubíků a jim podobným vubec fungovat??Od kdy naší zemičku reprezentují bafunáři nebo sponzoři...nic jiného náš Jiří není.Nenech se mílit že to snad delá z lásky ke koním,jde mu jen o sebe a svoje ego a své konto

ufon - Re: Re: rána

Pozor! Náš pan Jiří není ani sponzor, spíš dovedný (?) manipulátor s cizími penězi. Z dosud zveřejněného účetnictví ČKA vyplynulo, že za celou svoji éru věnoval SÁM ČKA 150 tis. Kč. Ono by to celé ještě šlo skousnout, kdyby ty cizí prachy (rozuměj Kayotu) už díky poslancům a novému zákonu neskončily... A co bude teď??????

pklo - Re: Re: Re: rána

a on Kajot vždy volá a prosí aby nám mohl dát nějaké peníze ? Asi jich mají tolik, že neví co s nimi...

Peníze od Kajotu jsou peníze od Svobody, protože kdyby to dělal jako ostatní (Balcar, Škobis, Bouma, Šmejkal, Klabenschalk, Zemanová) tak si nechá všechno pro sebe a bude v klidu. Asi je fakt blbej, že se s náma jako jediný podělí a ještě si za to nechá nadávat.

cipísek - Re: Re: Re: Re: rána

Von je fakt chudák, ješitnej,vyčůranej a splachovací.

Míša Zemanová - Re: Re: Re: Re: rána

No, před Vánocema by se mi nějaké peníze hodily... :-))) Ale ať prohlížím své výpisy z banky odshora dolů a naopak, tak nikde žádné takové peníze... Mohla bych se zeptat, od koho, kdy a kolik peněz jsem dostala??

pklo - Re: Re: Re: Re: Re: rána

Nevím jak moc položek máte na výpisu ale jako předsedkyně správní rady a jednatelka Nadačního fondu kůň pro zdraví by jste si těch 1.000.000,- mohla najít.

A to se nebavíme o nedávno skončeném desetiletém působení jakožto jednatelka v Sochor s.r.o (loni 300.000,-)

To je jako na ježíška málo ? Já teda nevím kde žijete.

Míša Zemanová - Re: Re: Re: Re: Re: Re: rána

Hm, tak to by byl opravdu bohatý Ježíšek a určitě už by podupával v mé stáji nějaký nový kůň, nebo spíš koně... :-)

Přiznám se,že tohle mě vůbec nenapadlo, protože se nejedná o "mé firmy", takže z nich jsem neměla ani korunku... Věřit tomu samozřejmě nemusíte, ale je to tak.

pklo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rána

Tak tomu fakt nevěřím, že je tam nula ? Tohle nemůže sežrat ani to nejhloupější děcko.

Jakou prosím tento fond má bohulibou činost ?

http://rejstrik.penize.cz/26145669-nadacni-fond-kun-pro-zdravi

Míša Zemanová - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rána

Nemám důvod blafovat, ale musím napsat, že je mi úplně jedno co si nějaké "pklo" myslí... A myslím, že vím, kdo se za touhle ubohou přezdívkou skrývá, těch možností totiž moc není...To, že se nedokážete odtajnit, svědčí o vašem charakteru. Takže až najdete odvahu podepsat se celým jménem, tak můžeme pokračovat v diskusi... Ale to by se možná mnozí divili, kdo se skrýval (a) pod ulitou téhle IP adresy...

peklo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rána

Kazdemu je jedno co si mysli pklo nebo peklo, horsi je ze je to evidentne pravda.

Vsechny zajima na to cim si zaslouzi ona nadace, ktera nevykazuje zadnou cinnost, milion korun. Za to by se dalo usporadat nekolik dostihovych dnu jako alternativa k tomu co dela Svoboda.

pklo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rána

Komu tady vyhrožuješ IP adresou, ti někdo šlápnul na kuří oko ? Toto totiž nejsou žádné drby, ale tvrdá fakta z veřejných zdrojů (obchodní rejstřík, ministerstvo financí - rozdělení VPÚ) Každý si to může sám vyhledat a třeba objeví i další levárny.

Dozvíme se tedy od jednatelky oné milionové nadace jaké bohulibé projekty činí ?

nebe - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rána

Karliku, Karliku .........

nebe - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rána

Karliku, Karliku .........