Jdi na obsah Jdi na menu
 


Derby je velké zadostiučinění


ROZHOVOR S JIŘÍM SVOBODOU V PADDOCK REVUE

logo.jpg

 

 

logo.jpg
 

obalka1111.jpg
VE FORMÁTU PDF

 

 

zdroj: Paddock Revue

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

koňák - Trapárna

Kurva nic jiného neumíte,než tady někoho pomlouvat, ale do očí to nikomu neřeknete!! Vzpamatujte se lidi. Chápu,že prezident děla chyby nebo je špatným prezidentem, ale proč ho ,nebo jiné pomlouvat na netu, není to rozumnější,když se to řekne do očí???

klídek - Re: Trapárna

Heleď, můžeš řvát a rozčilovat se, chválit prezidenta, ale uvědom si kam se řítíme. Ten rejpal má pravdu. Jenom doplním, že prezident je slepá trouba a nevidí kam ho směřuje doktorka. Dělá z něj vola a ještě si za to nechá dobře zaplatit.
Ta veš v kožichu je vona , Svoboda je jen figurka, ale strašně slepá. Jemu to vyhovuje pro budování pomníku v Bravanticích.

kulich - Re: Re: Trapárna

Bude to pomník jako měl Stalin. Akorát s tím rozdílem, že do Bravantic se generallisimu nikdo klanět nepříjde. On tam totiž vůbec nikdo nepříjde. Ono je to celé jedna velká fabulace.

Dědictví aneb ... - Re: Trapárna

KOŇÁKU " KURVA SE NEŘÍKÁ "

cash - Re: Trapárna

Konaku, ale my to tomu kasparovi klidne do oci rekneme. Jenze pan slibotechna zrusil valne shromazdeni CKA. Srabik se schovava, prachy dluzi kam se podiva. A ten si dovoli psat do paddock-review takove lzi? Ten patri do vezeni a nebo do blazince...

rejpal - trapárna

to nejsou pomluvy hochu,tady je to všechno pěkně veřejně,i naše svaté velení si to tady může hezky přečíst.A věř že čte,bohužel jen čte.Všem dvěma je uplně jedno co si kdo myslí a pomaličku nás likvidují...Ty máš jistě všechny pohledávky od ČKA asi vyplacené a nemáš si na co stěžovat jinak bys toto ani nemohl napsat.(a nebo jsi jen pohoršený občan který tady pouze moralizuje a neví "vo co gou"....Situace je bohužel velmi vážná nejspíš se na jaře budeme zbavovat svých nejlepších kamarádů budeme je dávat někomu pod sedlo(v lepším případě) a nebo je dáme sežrat aby jsme zaplatili dluhy za seno oves, slámu,veterináře,kováře,naftu a další nespočetné náklady za blbost jako je péče o klusáka.Věř že kdyby bylo něco pozitivního tak budu chválit jenže toho bohužel není moc co chválit a pokud jsi trochu znalý situace jistě mi dáš za pravdu...doufám jen že toto není jen můj osamoceně trapný názor?? Moc se omlouvá že píši jen jako anonym je mi trapně ale vím stejně jako většina zde přispívajících jak umí být náš sekretariát mstivý.Až a pokud se změní osoby a obsazení strašně rád se podepíši.....VŠEM PŘEJI NÁDHERNÉ VÁNOCE A NÁM VŠEM HORU ŠTESTÍ AT VŮBEC KLUSÁ CI PŘEŽIJÍ DALŠÍ LÉTA NE JEN TEN PŘÍŠTÍ !!!!!!!!!!!

realista - Re: trapárna

S tímto stavem nic nenaděláte. Ti dva jsou splachovací, protože kdyby o mně takto někdo psal, tak se rychle uklidím, ikdyž píšou anonymně.Voni,ale nemají ani trochu slušnosti , charakteru ani osobní cti. Valná hromada nebude, výbor je nekompletní, a na elektronickém věstníku se ničeho nedozvíš. Kdyby měli alespoň trochu slušnosti a popřáli členům ČKA k Vánočním svátkům. Otázka je jestli by to bylo přání, nebo výsměch.

... majitel... - názor

jak zpíval Olympic...já,já,já, jenom já..nic jiného v tomto textu není...a ta profesionalita,to by pár lidí muselo uvolnit pozice!?

realita - Re: názor

Toto je jen představa o Bravantickém profikovi. Jinak mi to připomíná divadlo s krásným názvem "Nikola Šohaj loupežník, aneb těžím z hlouposti jiných. ", a nebo " Pobočník a jeho excelence" . Ono to výjde nastejno.
Bohužel z nás členů asociace, kteří se chováme jak pokorné ovce.

Palkac - Dekuji za rozhovor

Otevrel mi oci. Nektera slova by se navic mela tesat do kamene.

rejpal - Re: Dekuji za rozhovor

To jsem zvědavý co náš Mesiáš vymyslí když naši slavní poslanci schválili nový zákon o loteriích???Podle mě je to konec klusáků v Čechách a nejspíš i na Moravě.Profesionálové ve vedení ČKA nás přivedli až na buben a pořád jen mlátí pyskem a chválí se jak jsou šikovní a nenahraditelní...