Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Níže vám předkládáme vyjádření výboru Čeklusu k letošní dostihové sezóně v Praze, která měla původně začít 11. dubna a která je bohužel zatím v nedohlednu...

Díky nevhodnému zásahu a nečestnému jednání zástupců výboru ČKA na Magistrátu hl. m. Prahy nebyla bohužel akceptována žádost Čeklusu na získání finančních prostředků v rámci partnerství na pořádání klusáckých dostihů v roce 2015 v Praze. Tyto prostředky, o které se nás zástupci výboru ČKA pokusili připravit, však neobdrží ani Česká klusácká asociace. Z tohoto důvodu je vedení Čeklusu nuceno odložit začátek dostihové sezóny v Praze na neurčito.

Stále ještě existuje možnost tyto finanční prostředky v budoucnu získat. Předpokládá to však uzavření právní dohody mezi ČKA a Čeklusem o uzavření starých sporů a zavázání se ke spolupráci při organizaci klusáckých dostihů v Praze. V takovém případě by bylo pravděpodobné, že by finanční prostředky na pořádání dostihů v Praze získaly obě dvě strany.

Výbor Čeklusu je připraven závaznou dohodu uzavírající minulosti a deklarující pozitivní přístup k budoucnosti včetně aktivní spolupráce s ČKA uzavřít.

Ing. Soňa Froňková, Ph.D.
předsedkyně výboru Čeklusu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ash Tray - Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Napřed se pochlub Ty.

Pražačka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Já se ptala první. Já se aspoň mám čím chubit.

Ash Tray - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Tak se pochlub, dáma má přednost:-))

nestranný - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Zbytečně do sebe rejpáte, chce to uvádět fakta, která máte ověřená, informace typu"já slyšel, možná, asi, prééj, apod" je úroveň " jedna paní povídala " úplně na hovínko, možná i navíc. Nahrává to vrchnosti v manipulaci se spodinou, to jako s námi, které neposkytují dostatek informací pro vytvoření objektivního pohledu na stávající situaci ve vztahu ČKA a ČKS, což je momentálně klíčové !! Dovolit si dvakrát ignorovat žádost RK o svolání VS je v každé vyspělé společnosti neomluvitelné pohrdání stanovami a jasným důvodem k odvolání stávajícího vedení, defakto již bývalého. Otázka zní, ale jak ?? První možnost je neopakovat stejnou chybu a nezvolit je, tímto se nabízí druhá otázka kdy a kde ? Ví někdo o lepším řešení???

Trotteur Trabantour - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Tahle pražačka se má taky čím chlubit:-)))
http://klusaci.rajce.idnes.cz/21.3.15_-_Bravantice_-_Klusacke_dostihy/#IMG_4918.jpg

Porše - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

http://corrado.rajce.idnes.cz/18.8.11_-_Chuchle_-_I-II._Derby_kvalifikace_KAJOT/#IMG_3321.jpg
Když to tu tak čtu, tak jedna z mého archivu. Jakože se to může stát všude.

fotograf - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Určitě ano, ale pozornému oku neujde, že je na fotce ten samý aktér, jenom v jiné roli... Otázka ke druhé fotce zní "Je na vině povrch, nebo zatížení?"

yse - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

To není dáma , to je velký kus hovězího i s rohama.

Petr Pichl - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Pokud se na těchto stránkách bude přispívat v anonimitě tak nemá cenu reagovat.Děkuji všem kdo se za svůj názor nestydí.

Sázkař - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Petře Pichle příteli, máš pravdu, ale na druhou stranu je ta debata tuná daleko upřímnější a nesvázaná nějakou obavou ze záznamu na černou listinu a také je lépe poznat s kým máme tu čest sdílet společnou zálibu či povolání. Koňáci to je sorta lidí opravdu speciální.

CI 5 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Pane Pichle, já se za svoje názory nestydím, ale dobře vím , jak chutná msta a odměna Pražačky-Pokorné, a proto se nedivím, že se nikdo nepodepíše. Každý soudný člověk by se na jejím místě uschoval hodně daleko a hluboko, ale přom jejím svědomí a charakteru tu bude strašit ještě hodně dlouho.

pozorovatel - Re: připravili

měl bys složit funkci, nezvládáš a velmi špatně se orientuješ! Kdo že koho o co připravil? Jen pro tvou informaci, všechny vás dlouhodobě okrádá čka - nebo si snad myslíš, že 60 tisíc měsíčně je v dnešní době adekvátní plat? A ještě k tomu za takové všivárny, které se na čka dějí? Proč myslíš, že se ta všude propíraná úřednice tak všemožně snaží udržet se zuby nehty na svém místě? Za druhé, ČKA na sporu s JJN (nechápu, z jakého důvodu do toho pleteš ČKS) jen vydělala, protože dostala prostřednictvím třetí strany ještě víc, než by obdržela původně. Samozřejmě se tím nechlubí, proč taky. Takže by vlastně za ten spor spíš měla poděkovat, než kydat špínu. Ale nemusíš mít obavu, všichni se všechno dozví, už to nebude trvat dlouho. A připrav si šátek, aby ti nespadla čelist. Bude toho víc.

kgb - Re: Re: připravili

Proč do toho tahá ČKS ? Dojeď se podívat na nynější adresu ČKS, přečti si všechny štítky na vratech, pak si projdi internet a potom třeba pochopíš. Nic na tom nezmění ani účelové přemístění JJN z této adresy kamsi do Kladna. Tak třeba právě proto!

abc - Re: Re: Re: připravili

Čeklus je na rozdíl od ČKA organizací, která jede podle stanov, naplňuje cíle a pořádá valná shromáždění, na kterých se dokonce demokraticky tajným hlasováním volí členové výboru. Členem je každý, kdo podepíše přihlášku a zaplatí příspěvek seznam je zveřejněn na internetových stránkách. Statut automatického člena neexistuje.

fousáč - Re: Re: Re: připravili

čks škodí všem koním v čr,to je dávno jasné,tyto spory nebudou mít vítěze,jen poškodí opravdové koňaře a jejich koně.

Kadeřník - Re: Re: Re: Re: připravili

Tak se ohol blbečku třeba procitneš!

fousáč - Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Sám se ohol a přemýšlej jestli nejsi sám blbeček co umí jenom nadávat

slim jim - Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravili

Fousáči běž se léčit jako pražačka jestli to nejsi opět ty...

Sázkař - Re: Re: Re: Re: připravili

Fousáči, fousáči, jak už jsem jednou upozorňoval na specielní koňáckou člověčí sortu, to je od doktorů, ingů, mgrů až po ty největší pitomce od vidlí, tak už je to tady, těžká domluva s méně chápavými. Domníváš se, že skupina lidí, která má snahu zachovat dostihy v metropoli, dodržuje stanovená pravidla, pracuje nezištně, tak podle tebe škodí všem koním v ČR, možná máš na mysli i parkuráky apod. Třeba ti vadí, že žádají po ČKA dodržování stanov, slibů daných ČKS v minulém roce, nebo je to něco jiného ? ČKA se chová naprosto neseriozně a najdou se ještě dobráci, kterým to nedochází a klidně budou házet špínu na nesprávnou stranu. Čím to může být?

fousáč - Re: Re: Re: Re: Re: připravili

sázkaři,sázkaři,kde berete ten patent na pravdu a čestnost,oháníte se metropolí,přitom je jasné kdo pro svou ješitnost škodí koním všem tedy i těm parkurovým