Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČKA rukojmím v osobním sporu

Každá organizace, ať už se jedná o jakoukoliv, má svého prezidenta, aby ji reprezentoval, hájil její zájmy a dbal na dodržování společně přijatých pravidel. Jen té naší se to hodně nepovedlo!

 
V poslední době jsme si zvykli na ledasco a mnozí se smířili s tím, že už to horší být nemůže. Jak však praví jedno staré přísloví - "nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř". Jen těžko si lze představit, co horšího by ČKA za daného stavu ještě mohlo potkat a ejhle!
 
Není žádným tajemstvím, že po skončení posledního dostihového dne došlo v hospodě ke kontaktní výměně názorů, ve které byl aktivně zapojen náš prezident. Krátce po incidentu se vyrojily spekulace o nutnosti disciplinárního trestu, nad kterým všichni jen mávli rukou, protože se jim zdálo toto řešení nelogické. Jak také jinak, působnost kompetence dostihových orgánů končí zveřejněním výsledku posledního dostihu, proč by tedy měla soukromý hospodský spor řešit nějaká komise?
 
Počátkem týdne kdosi vypustil na světlo světa informaci : "jestli do 18.srpna nebude vynesen trest zákaz startu na 18 měsíců a pokuta 50 tisíc korun pro druhého účastníka incidentu, nebude se běhat". Tato informace se nám zdála naprosto absurdní, ale bohužel ji potvrdila zpráva o sestavení disciplinární komise ve složení: Mgr. Karel Kadlec, JUDr Lubomír Rokyta a Jiří Šplíchal. Jinými slovy, naše ČKA se stala rukojmím v rukách vlastního prezidenta, což je naprosto neslýchané.
 
 Ještě pozoruhodnější je fakt, jakým protiprávním způsobem byla za tímto účelem sestavena výše jmenovaná komise. V zápisech z pouhých dvou schůzek VV si můžeme přečíst, že disciplinární komise nebyla jmenována, protože na návrh Jiřího Svobody ji bude na každý konkrétní případ vždy jmenovat VV. Koho má v tomto případě na mysli, když Michal Kalčík ani JUDr Klára Jelínková, kteří byli do VV řádně zvoleni VS, nebyli k tomuto rozhodnutí přizváni? Kdo tedy tento účelový akt pomsty sestavil a na základě jaké pravomoce?
 
Vážení přátelé, tady už končí veškerá legrace! Prezident se pere na veřejnosti, lže nám všem do očí, nerespektuje žádná pravidla (doslova: "mě to nezajímá") a na dovršení všeho nás vydírá. Co si zaslouží takový prezident?
 
 
TCA
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

x.y.z. - Re: Hold není nad uražené a ješitné Ego

A ještě ke všemu ta komedie s doktorama a fízlama, a tejdenní hospitalizací. Já bych mu dal, že špatně vidí a slyší. Uvidí tu nakládačku, kterou dostane, až Chuchli pohřbí definitivně. To už nebude moc z Bravantic vystrčit ani nos, podrazák jeden. Dokážete si vůbec představit, jak by to tam v těch Bravanticích vypadalo, kdyby se tam jako běhalo? - jako že nebude. Zkouší jen vytáhnout kdejaké dotace a uhrát je pro sebe. Hraje si na haura, a nemá na to. Je snad ještě větší slibotechna než uřvanej Karel, toho aspoň všichni známe, jakej je.

straný - Re: Re: Hold není nad uražené a ješitné Ego

Jindro, tak založte firmu a můžete pořádat dostihy v Chuchli sami, kdo Vám v tom brání ? Každý může, nemusí to být jen ČKA...

z.k. - Neslýchané!

Připadámi to jako kombinace 50.let s inkvizičními soudy. Dopředu ziscenovaná režie pseudosoudu s likvidačním zadáním. Hanba všem, kteří se k tomuto protiprávnímu aktu propůjčí! O charakteru a "ambicích" zdravého jádra VV (tedy J.S., H.P. a J.Š.) už nemůže pochybovat ani největší bloud.

Manazernadnarodnihoretezcecochlastajakoduha - Navrh reseni

Netrestat. Svobodu vyloucit z CKA. Ja vemu do konce sezony prezidentovani a panove Skobis a Kadlec sezenou naky penize. Pres zimu se pak vsichni uchlastame a bude klid.

Paja - :D

Ten Vaš prezident asi nebude moc inteligentni tvor co ? :D

Martina - Re: :D

Pavle, davej pozor na slova. Detem ve skolce by se to traba nelibilo ;oP

Méďa - Re: :D

Mimo svoje ego "JÁ", a ostatní nic, v tý hlavě opravdu mnoho nemá.